Dakkika 35 Gs :1 Fb:0 goll dk:14 kazımmmmmmmm
Dakkika 35 Gs :1 Fb:0 goll dk:14 kazımmmmmmmm
Eski nick: dileksu
Sıkınti yok
![]()
Konu Scottie tarafından (19/03/2011 Saat 09:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: font değiştirildi. standart font kullanınız.
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Konu Scottie tarafından (19/03/2011 Saat 09:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: font değiştirildi. standart font kullanınız.
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Tolgayı Onurdan önce kaledeyken sevmezdim.Lakin Onurdan sonra hiç gurur meselesi yapmayarak,yedek kulübesinde neşeli ve heyecanlı tavırlarıyla,maçtan sonra gidip ilk Onuru tebrike ederek benim sevgimi kazandı. Pazar günkü Gençlerbirliği maçında kale arkasında En çok tezahüratı Tolga için yaptırtmaya çalışacağım. FB GS'yi yendi işimiz zor ama imkansız değil. Haydi Trabzon Pazar günü de bizi mutlu et....Hem benim gibi maça gidecekleri hem de tüm sevenlerini....
Konu ibrahim06 tarafından (21/03/2011 Saat 10:51 ) değiştirilmiştir.
galatasaraylıyım ama hadi inşallah![]()
1-1 oldu bea
hadi geçmiş olsun yenildik![]()
Konu Scottie tarafından (19/03/2011 Saat 09:27 ) değiştirilmiştir.
2-1 gitti malesefsağlık olsun
Konu Scottie tarafından (19/03/2011 Saat 09:27 ) değiştirilmiştir. Sebep: font değiştirildi. standart font kullanınız.
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
abooovv. heveslendinizmiydi siz?
ŞAMPİYON FENER
www.antflame.com
YouTube - Hevesi Kursağında Kalan Takım
Bu videodaki gibi dillere düşmüyoruz biz en azından
İstediğinizi deme hakkına sahipsiniz , bu özgürlük sizler içinde bizler içinde var
En güzel dediğiniz gibi , hakeden şampiyon olsun ...
Konu Scottie tarafından (19/03/2011 Saat 09:28 ) değiştirilmiştir. Sebep: font değiştirildi. standart font kullanınız.
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
'Şampiyon olmak mümkün, Fenerbahçe olmak imkansız''
arkadaşlar bunu deme hakkım var diye düşünüyorum.Allah en çok hakeden e şampiyonluğu nasip etsin...
kardeş ben fb liyim.bizim inegöl spor var ligde pek iş yapmıo ama aramızdaki bütün maçlarda bursaspor taraftarları ile tartışma oluyor.inegölde pek bursa spor lu yoktur ama 2.takımımızmasa başı konusundaki fikrimde biz masa başı ile bişiler yapsaydık geçen sene hallederdik.aziz yıldırım güçlü diye bu söylentiler çıkıyor.yapmak istese masayı bile satın alır bence
![]()
yıllar önce ntv programında ergun gürsoyu görene kadar atıp tutan aziz yıldırım ergun gürsoy ntv ye bağlanınca sayın gürsoy diyerek önündeki ceketi iliklemişti şimdi kim güçlü?kimin gücünü gerçekten kullandığı kimin bu olayın spor olduğunu bilip de saçma sapan yollara gitmediği elinde masayı değil başındakileri bile satın alma gücü varken o kadar alçalmayıp saha basmadığı soyunma odası basmadığı asaleti ile ortadadır..
enes hocam yenmekte var yenilmekte bu bir spor inşallah bunu herkes bir gün anlar![]()
Konu Scottie tarafından (19/03/2011 Saat 09:29 ) değiştirilmiştir. Sebep: Çoklu alıntı özelliğini kullanınız.
aynen katılıyorum aziz yıldırım aynen dediğin gibi olumsuz bişi yapmıyor.soyunma odası konusunda kendi takımı olduğu için ona odayı basma değilde real madrid başkanının yaptığı gibi soyunma odasına gitme diyelim.ben bi çok amatör klüp maçları gördüm.anladımki türkiyede bu işler böyle başkan soyunma odasına gidiyor ve hiç bi oyuncunun zoruna gitmiyor.
Galatasaray oynadı fener kazandı... Tebrikler...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri