Yatın kalkın Ferrariye dua edın...Aziz başkan ne verdıyse artık
Printable View
Yatın kalkın Ferrariye dua edın...Aziz başkan ne verdıyse artık
Heh işte buna birşey demiyorum diyemiyorum.hadi top oynasa bjk birşey dememde.yaa böyle yenilince bir de top oynamayınca hangi sebeple neden sonucu baska yerlere cekmeye calısırsınız anlamam.yok hakem satılmış yok bilmem ne.hakkımızla aldık ve sizde hakkınızla yenildiniz top oynamayarak.Eğer aksini düşünüyorsanız, yok biz süper top oynamamıza rağmen fenerbahçe hakemi ve 1-2 futbolcuyu satın aldı öyle yendi diyenler var ise.Varsayın öyle yendik..Mutluyuz ve 4-2 gibi bir ezici skorla Bjk yi yendik varmı ötesi ? Ama taraftara çok üzüldüm. 2-1 öne geçince burası inönü burdan çıkış yok gibi sloganlar atmaya başmışlardı ta kiii Kralımız Alex kendini gösterince hepsi sustu ve ıslıklamalar basladı daha fazla gol yememek için dikkat dağıtmaya çalıştılar. :)
İnternette dolaşan derbi ile ilgili geyiklerden bazıları :D
- NASA'dan Beşiktaş'a sert uyarı: "Yıldızlarla oynamayın"
- İstanbul'un girişinde yakalanan arabada Beşiktaş'ta oynama vaadiyle kandırılan 7 Portekizli ele geçirildi.
- Beşiktaş'a gelmek isteyen Cristiano Ronaldo'ya kontenjan nedeniyle olumsuz yanıt verildi.
- Beşiktaş Yönetimi'nde tek hedef: Türk kalan defans hattını değiştirmek
- Dış Ticaret müsteşarlığı, Türkite ile Portekiz arasındaki dış ticaret açığının alarm vermesi sebebiyle Beşiktaş Kulübü'nü uyardı.
- Eskiden Kartal kullanırdık, şimdi ise Q7 ve Ferrari kullanıyoruz.
- Profesör Doktor Alex De Souza reÇETEyi yazdı: 4-2
- Ne Almeida'sı, Güiza oynasa atardı o golü kesin
- İbrahim üzmedi, Ferrari üzdü
- Fener alayı kırmızıda geçti
- Dört dörtlük takım Beşiktaş (Kiev'den ve Fenerbahçe'den 4 gol)
Alıntıdır
Milliyet Gazetesi
Ali kazandık mutLuyuz sana birşey demiyorum boş yere polemik konusu oluşturcaksın gerek görmüyorum bile.sen hala sindiremediysen onu bilmem.
arkadaşlar... tartışma yaratacak mesajlar yazmaktan kaçının...
Mühim olan sindirip sindirmemek degil.Siz futbolu ne sanıyosunuz takımınız yenınce obur takımı ezmek ve taraftarlarınıda rencıde etmekmıdır..
İyi olan kazansın arkadasım iyi kimse o kazansın ..
Anladın sen..
yok abi tartışma filan :) ama Ali arkadaş yazdıklarına dikkat et yoksa hertülü cevabı alırsın gibi tehtid vari konuşunca insan irkiliyor tabiki.Sıkıntıs yok abim merak etme ;)
Dediklerinin konuyla alakası yok Deniz.
Sana şöyle söylim eğer Bjk yenseydi burada ne geyikler dönicekti veya ne konusmalar,dialoglar dönicekti biliyormusun veya tahmin edebiliyormusun ? Burda rencide edilen kimse yok eden de yok. Ama durduk yere ortamı germenize anlam veremiyorum. Burda sadece Bjk lı olanlar sizlermisiniz ? Konuya girip tebrik etmek bu kadar mı zor ? Veya onuda geçtim eğer yazılacak cümleler karşıda ki insana dokunacak şeylerse yazılmasının ne anlamı var ? Bu derbiler sonrası yazılan bu yorumlar ve geyikler olmadığı sürece eğlencesi kalırmı bu işin hiç ?
Demem o ki buraya bu açtığım konu kimseyi aşağılamak veya rencide etmek için açılmamıştır.Sadece her derbi sonrası tüm Türkiyede olan derbi sonrası yapılan muhabbetler, geyikler vs. sebeplerden dolayı açmıştım. Ama durum şu ki aramızda olan fanatik Bjk taraftarlarından yenilgiyi hazmedemeyip,ortamı germe niyetinde olanlar var.Konunun açılış sebebinin dışına cıkmamanızı öneriyorum. Bu konuşmalar devam edicekse eğer moderatör arkadaslardan ricam konuyu kitlemeleri.Ne kimseyi kırmak isterim nede kırılmak isterim.Saygı duyduğum kişilerin bendeki değerlerinin azalmasını istemem.
Sayın emre kardeşim;
1.si ben Eserden büyüğüm ve sen esere abi diyosun bana Deniz..Dikkatimi çekti
2.si zaten gerilmiş bir ortamda son söz olarak yazdım ben o mesajı
3.sü Tebrik ettik zaten luganoyu-ferrariyi daha kımı tebrık edecektıkkı...
4.sü umarım şampiyon olursunuz umarım
5.si ben Bjk li olarak her zaman haklı olanın yanındayım.Kim iyi oynuyosa onu tebrık ederım
6.sı fazlasıyla flood mesajlar yazıyosun
7.si ortamı geren kım ıyıce kontrol et.Biz her zaman sindiririz yenılgıyı rahat ol sen
Deniz yanlış anlama ve kusura bakma ama kime nasıl hitap edeceğime bırak ben karar verim.Bunu iyi niyetle söylüyorum sakın yanlış anlama.Seninle ne bir tartısmamız olmustur nede muhabbet etmişliğimiz vardır.Herkesin yaşını aklımda tutacakda değilim veya profiline de bakmadım doğrusu. Neyse bunları geçtim amacım aşağılamak veya rencide etmek veya da polemik tartışma konusu yaratmak olsa uslübum ve yazdıklarım bu sekilde olmaz zaten.
Burda bulunmamızın amacı dostluk,sohbet,muhabbet,bilgi edinme ve paylaşma vs. Benim burda bulunma amacımda bu.bunun dısına da cıktıgını sanmıyorum ve cıkmamda.O gün geldiğinde zaten burda olmam.Her neyse konu fazla uzadı . Farketmeden birini kırdıysam kusura bakmasın ..
Arkadaşlar ortamın daha fazla gerilmemesi için konu kapatılmıştır. daha fazla birbirinizi kırmayın...
spor önce dostluk, kardeşlik ve centilmenliktir. bunu unutmayalım...