239
238
Bence de güzel oynadı fakat gol atamıyoruz bu aralar.Zar zor bulduk golü.Ama güzel bir goldü ona diyecek hiçbirşey yok.Yalnız gördüğüm bir yanlış daha var arkadaşlar.Teknik direktörümüz Kalli çok geç oyuncu değişikliği yapıyor.60 yada 70 inci dakikada yapması gereken değişikliği 80 yada 85 te yapıyor.Bence tek yanlış yaptığı şey bu...
Bilmem sizler ne düşünürsünüz...
Fiat Grande Punto StarJet Emotion 1.4 16V 95Bg
239
240 katılıyorum..Ümit 70 lerde girse oyuna atabilirdik..serkan ufacık aldı defansın içinde..saviola zanetti sanırım kalli serkanı..gözlerim nondayı aradı resmen o olsa çok yıpratırdı bu defansı..ama 1-0 oldu bizim oldu![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
KALPLERDE YILDIZ GÖNÜLLERDE AY ŞAMPİYON TABİİKİ GALATASARAY
241 Pendikli
BUrasııı Besiktasss!!!
Moderatör
BUrasııı Besiktasss!!!
Moderatör
246
Uefadaki o ilk iki maç tamamen talihsizlikti.Özellikle 2.maçta güzel futbol ve bol pozisyon var ama skor yetmedi.Bundan sonra bütün maçları alır Galatasaray.
Moderatör
Moderatör
247 bizim mesajlar uçmuş neyse
Baya olmusuz 248
249 maaşallah
250...
Güzel haber Atilla Bey, teşekkürler252...
253 zoruna gidenin
254
Neden NTV acaba.Ben yine ATV de yada Kanal D de olur diye bekliyordum ama.Neyse.Hayırlısı bakalım.Birde NTV'nin maç yayıncılığındaki kalitesini görelim...
iyidir ntv daha duzgun 255
257 inşallah ezeli rakibimiizin dünkü durumuna düşmeyiz
258 Zaten o durumdayız şu an Mustafa
Umarım yarın 3 puanla tanışırız...
259
260
261
3 puanla tanışacağız ve bir daha kendisini hiç unutmayacağız![]()
262 hadi hayırlısı
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri