Yarınki maçta Lincoln sakatlığından dolayı oynayamayacak...
116
Printable View
Yarınki maçta Lincoln sakatlığından dolayı oynayamayacak...
116
117 sıra cimbomda bjk da kazandı tam zamanında geldi galibiyet cimbomunki sos olur yada kapak olur
Kazancaz inşallah...
118
119
e 120
Bordeaux'a yine yenildik..Olsun bu gruptan çıkacağız 121
122 atamayana atarlar yalnız nonda hakandan daha iyi oynadı
nonda hayat onda ama dıgerlerınde hayat olmayınca bole oluyo 2. yarı rezıldık.
123
124 anlamadım gitti ne oldu 2.yarı umarım gruptan çıkarız kıl oldum
125 The Crow En Büyük Cim Bom Başka Büyük Yok...
Her nekadar Fenerbahçeli olsamda dün akşamki sonuca üzüldüm, ilk yarıda öyle goller kaçtı ki insanın inanası gelmiyor, 2.yarıda ise futbolun değişmeyen kuralı yine işledi :( ama G.S bu maçı telafi eder, en azından grubun diğer favori takımına kaybettiniz, diğerleri asla rakip olamaz. Bu arada dün akşamki bu sonuç iddia kuponumu da yatırdı uçtu paralar, ne güzel sürprizde yakalamıştım ;(
126 da benden olsun :)
127
İkinci yarıda Galatasaray hiçbirşey yapmadı,yapamadı.İğrenç rezil rüsva bir durum vardı ortada.Fakat gruptan çıkacağımıza kesin gözüyle bakıyorum...
Not:Bu maçtan sonra Sabri,Ayhan ve Lincoln'ün Galatasaray için ne demek olduğunu çok daha iyi anladım...
128
Bir takım iki yarıda ancak bu kadar farklı oynayabilir...
katılıyorum 129
130 ben de katılıyorum
131 hosgeldın
132
Bakalım yarınki Denizlispor maçı ne olacak.Arda da sakat yazıyordu bugünkü gazete.Ama Denizli maçına yetişcek diyor aynı zamanda...
13üç...
göklerde yıldız gonullerde ay şampıyonsun Galatasaraaaaaaaaaaaaaay
13dört :D
yüzotuzbeş...
Koskoca forumda bı galatasaraylı bız varız herhalde :D:D:D:D
136
137
Dünkü maçı da Shabani Nonda'nın 2 golü ile kazanmış ve tekrar lider koltuğuna oturmuş bulunmaktayız...
Dalga gectık bıraz koltuktan kalkıp dolastık tekrar geldık oturduk :D:D:D olur bole seyler
138
139...
abi gerek yok bence bu videolara sıkıntı yaratmasın bende cimbomluyum sonuna kadar ama bizim forumda gerek yok bence
Bencede soldakı ok ama sagdakı bıraz ayıp kacmıs neyse devam arkadaslar muhabbet yapalım hem sayılarımızı yazalım
142
143
144 bak bu süper oldu abi eline sağlık
145
kalplerde yıldız gönüllerde ay şampiyon tabiiki galarasaray gökhancım sen hiç merak etme bu kadro kimde varki başka fb dersen gülerim yazıkdegilmi carlosa bi simit kap gel carloscum zuhaa haaa ha
İşte bu video super olmus ersen numara yazmamıssın yaw :D yazdın kabul edıyorum 147
YouTube - galatasaray ultraaslanultra aslan
YouTube - Galatasaray tarihi kuruluÅŸ öyküsü mutlaka izleyin!!!kuruluş öyküsü
YouTube - New York Ultraaslan & Galatasaraynewyork-ultra aslan
yüz kırk dokuz bız hep burdayız :D:D:D
yüz50...
Olur mu öyle şey yahu bende her zaman burdayım
152
Haklısın Cem:)
153...
hA gayret
154