142..
Bende Centilmenliğinizden dolayı Sizleri TEbrik ediyorum Beşiktaşlı arkadaslar...
Printable View
142..
Bende Centilmenliğinizden dolayı Sizleri TEbrik ediyorum Beşiktaşlı arkadaslar...
Spor da budur zaten,bu olmalıdır yavv...
--143--
144....
Kezman da öğrenmiş ba ba baaaa,geçen hafta bunlar papaz olmuştu barışmışlar :)
--146--
148
149
150
151
152
tebrikler fenerbahçe 100.yılda şampiyonluğa az kalı haa.hadi bakalım...
152
154.....
hayırlı olsun arkadaslar sampıyon sayılırsınız...
155
artık bu yolun sonu şampiyonluktur inşallah, maçta favorim BJK idi ama takımımızın büyük maçları iyi oynamasından dolayı umudumu yitirmemiştim ve başardık, son düdük çalmadan şampiyonuz demek istemiyorum ama bu hafta sonu dananın kuyruğu kopabilir :sofeer: bu saatten sonrada şampiyonluk verilmez İst. Grande Puntolar varmısınız caddede bir şampiyonluk konvoyuna
Konvoy işi sakat zarar görür arabalar,bence yürüyün arabasız...
156
157...
ŞAM Pİ YON
konvoy işi biraz zor. o insan selinin içine bence araçları sokmaya hiç gerek yok. ama cadde boyu yürümeye her zaman varım. vivaaa gp... vivaaa fb :heyo: :heyo:
159
160....
161
oki abi bizde yaya olarak atarız cadde de turumuzu, inşallah bir aksilik olmazda şöyle doyasıya kutlarız şampiyonluğu be yaww
162.....
--163--
Bu hızda sayarsak bitmezzz, ...x10 mu yapsak ne ;)
--164--
165
İnşallah gülen taraf biz olacağız.
166...
167...
seve seve büyük bi zevkle....
168
169....
Şu Roberto Carlos olayı da netlik kazansa iyi olacak artık.
Yıllık 4.5 milyon dolara imza attığı söyleniyor-klüp yalanlıyor.Peşin 3 milyon dolar ödenmiş göya...
--170--
son bombayı duydunuzmu. beşiktaş mhk ye şikayete gidiyormuş. kural ihlali yapılmış. Maç tekrarlancakmış. Ama bence anayasa mahkemesine gitsin .... :D:D
171
Bence İsrail e gitsinler ağlama duvarına :D
--172--
puhahaha ağlama duvarı çok iyi yaaa:D:D:D:D
174...
175...
176
177
@microab, ağlama duvarı güzeldi :kop:,
178
179...
Hazırlılı Olun Beyler Bayanlar Bugün Bugün Bir Tur Gelebilir