Herkesin gönlünde bir aslan yatar bunu unutmamak lazım. Ama söz konusu şehrimizin takımıysa gerisi teferruat diyelim. (Kayserispor'da olabilir :ohmy0000: )
Ayrıca avatardaki resim söylediklerimizi haksız çıkarmaz sanırım :)) Sevgiler
Printable View
değerli büyüğüm ihanet sözlük anlamı itibariyle biraz ağır bi kelime fakat ben onun anlamını biraz hafifleterek kullandım sonuç itibariyle bu anadolu tribunlerindeki bi slogan.
kimseye ithamda bulunmak ne benm nede kimsenin haddine değil ama şu bilinmeli artık kim nerde yaşarsa yaşasın önumuze sunulan bu takımlara destek verdiğimiz şehrimizi desteklemediğimiz sürece ortadaki para havuzundan en buyuk faydayı haketmeyenler paylaşıcaklar ve insanlara hakaret etme lüksüne sahip olucaklar.
konunun amacı da olmayan ADALET
Samet,in yazılarını görünce 10 -15 yıl önceki halim aklıma geliyor ve o gözle bakınca hak veriyorum ona.Bencede futbol çokta küçümsenecek bir olayda değil.Zira öyle olsa dünyada en çok takip edilen organizasyon olmazdı.Önemsemek ve fazla tutulmayı ayırmak gerekiyor.Bencede Bursaspor bu sene hakemler tarafından zorda bırakılıyor.
Ama benim için en önemli şeylerden birisi arkadaşlıktır.Onun için hiçbir arkadaşımı futbol yüzünden kırmamışımdır ve kırmamda.
Cengiz bey sizi ayakta alkışlıyorum...
bizans takımı mı ya sen bali çektin ya da kafan iyi kimmiş bizans takımı yazdıklarını bidaha oku birdaha da beşiktaşa çamur atma kendine gel... bizans takımıymış bak seeen.. bursasporda ırkçı takımı diyarbakıra pkk dışarı diye bağıran sizsiniz.. beşiktaş stadına gelirken ermeni köpekler beşiktaşı destekler diyende sizsiniz... ayrıca hem beşiktaş taraftarına küfür edersiniz hemde bizim elerimizi çalarsınız.. haybeye gazel okuma kardeşim... 7,5 sene inönüye gelicez ananızı s..... diyende sizin taraftarınız... çarşı tommikslere akıllı olun maçı izleyin dedi bursa taraftarı ermeni köpekler beşiktaşı destekler diyerek... yediği dayağı sonuna kadar hakketti herkes kendini bilecek uefa da bile dünyanın en iyi taraftar grubu üzerinden kendi reklamını yapmayacak sonra merdivenlerden kaçarlar dayak yer giderler... bizans takımı lafıda ne kadar ağır bi laf sana yakışmadı... ben tff de çalışan bi adamım ve herzaman çarşının içindeyim kimse kitabın ortasından sallamasın.. yok tff engel koyduda da yok bizans takımıydı da.. hikaye bunlar.. boş başlık içi boş muhabbetten başka bişey değil şurda yazılanlar... ayıp bizansmış bizim türklüğümüzü anadolu takımları bize vermedi.. istanbul takımlarını yenemiyosanız o sizin kendi sorununuz...
ANADOLU TAKIMLARI İSTANBUL TAKIMLARI DİYE BURDA AYRIMCILIK YAPILIRSA.. BU İŞİN DİBİNİ BULAMAYIZ BİRBİRİMİZİ ÜZERİZ.. HERKES KENDİNE GELSİN...
imzamı atıyorum, daha dün akşam basketbolla ilgisi olmayan bir grup tofaş-BEŞİKTAŞ maçında bizim eleri sölüolardı gerçi heryerde bizim eler söleniyor ya bir de kalkmışlar BEŞİKTAŞ üzerinden reklam yapmaya çalışıolar .. 1-2 seneye tekrar düşmemeye oynayacak bunların hepsi, taklitler asıllarını yaşatırmış
Ne Demiş BÜYÜK BEŞİKTAŞ taraftarı:
Söz Bizde, e Bizde, Taklit Yok Bizde, Mevzuda Takmıyoruz Geri Vitese,Kadıköyde Samiyende Kral Biziz Bu Alemde...
ayrıca bizim türklüğümüzü armamızın sağında solunda değil tam ortasında olan ayyıldızdan belli ;) o ayyıldızı hiçbir takımı alamadı alamazda artık.. beşiktaş balkanlarda savaşırken diğerleri nerdeydi.. kimse kimseye tarih öğretmesin :) elere gelince.. bunu herkes biliyo ki türkiye de tribün çArşı'dan sorulur.. bazıları da kendi takımı olmamasına rağmen sağda solda çArşı'ya küfür ettiğini sanır.. bu şunu gösteriyo ki alemde kral belli.. :) ayhan abinin dediği gibi biz onları kaale almıyoruz ;)