q7 farkı olur dıyorum
Stad: FİYAPI İnönü Stadı
08.11.2010
20:00
q7 saha da bence çok farklı bi maç olacak
saldır karakartalım
ѕєη вєηιм нєя gє¢є єƒкαяıм gözüм∂єкι уαşıм ѕιgαяα ∂υмαηıм ѕєη вєηιм ∂αмαя∂αкι кαηıм gözüм∂єкι уαşıм şαηℓı вєşιктαşıм.. кαℓвιмιη єη σятα уєяιη∂є вüуüк вιя уαηgıη ναя αℓєνℓєя ιçιη∂є.. вєşιктαş ѕαηα уємιη σℓѕυη.. вιтмєує¢єк ѕєν∂αη мєzαяıм∂α вιℓє.. çαяşı
SATILIK REMUS EGZOST
http://forum.grandepuntotr.com/satilik-parca/32546-satilik-remus-egzost-1-3-dizeller-icin.html
q7 farkı olur dıyorum
I ' m c a p u l i n g . . .
Sonuç 1-1![]()
![]()
Q7 deil BJK'de x6 Olsa hiç bişi olmaz![]()
Repair
Sonuç 1-1 değil rezalet...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Konu Scottie tarafından (09/11/2010 Saat 09:20 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood
ѕєη вєηιм нєя gє¢є єƒкαяıм gözüм∂єкι уαşıм ѕιgαяα ∂υмαηıм ѕєη вєηιм ∂αмαя∂αкι кαηıм gözüм∂єкι уαşıм şαηℓı вєşιктαşıм.. кαℓвιмιη єη σятα уєяιη∂є вüуüк вιя уαηgıη ναя αℓєνℓєя ιçιη∂є.. вєşιктαş ѕαηα уємιη σℓѕυη.. вιтмєує¢єк ѕєν∂αη мєzαяıм∂α вιℓє.. çαяşı
SATILIK REMUS EGZOST
http://forum.grandepuntotr.com/satilik-parca/32546-satilik-remus-egzost-1-3-dizeller-icin.html
way arkadaş..
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
Nerde her ne kadar hakem varsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o kadarda gözlemci var dıyorum baskada bısı demıyorum
Yılmaz vural hakemın elını optu ya varmı böle bişi
Uzatma dakikalarında Beşiktaş’ın sayılmayan golünde Bobo önce şeklen ofsayttı. Quaresma topa vururken Bobo ofsayttan gelerek oyuna müdahale etti. Golün ofsayt gerekçesi ile iptali doğruydu.
Barış’ın, Nihat’a ceza alanında yaptığı harekete verdiği penaltıda ise haklıydı. Ayrıca Barış’ı ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan atmalıydı. Yıldırım’ın 4 dakikada uzatma verip, 7 dakika oynatması da ilginçti.
Maçın başından itibaren faul ve kart uygulamalarında standardı tutturamayan Yıldırım, yardımcı hakemlerinin de hatalı bayrakları ile maçı kontrolünde tutmakta zorlandı.
Konu Kriminal tarafından (09/11/2010 Saat 09:18 ) değiştirilmiştir.
I ' m c a p u l i n g . . .
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri