çarşı affetmezzzzz!!!!!!!!
Printable View
çarşı affetmezzzzz!!!!!!!!
bjk bu hafta feneri yenicek lider olucak ama ertesi hafta bize yenilecek ve şampiyonluk gidecek işallah ee boşuna demedik döneceğiz hesabı göreceğiz diye o yazdığınız kral çarşıda acaba gelecekmi merakla gemlikten itibaren bekliyecez :P
hocam burada şimdi gerginlik yaratmayalım
bursa kimmis ya banko küme duscek zaten zavallılar8M
beyler fener konusundakı gıbı burayada sadece bjklılr yazsın rıca edıyorum ..
bencede yoksa gerginlik olou
bir bjk li olarak söylüyorum arkadaş bursasporu daha ii tanıyamamışsın
kardeş biz anakarada hem bursataraftarını hemde ankara gücü taraftarını iyi tanıyoruz anlatmaya gerek yok
ya sunu demeden gecemeyecegım tıgana'nın becerıksızlıgı olmasa sımdı cok farklı olabılırdı ve de bundan sonrakı sezon ıcın saga ve sola ıkı tane adam almalıdır burakla fln olcak ıs degıl ..
ADRES GENE DEĞİŞMEDİ KUPA FATIHI KARAKARTALIMIZIN TURKIYE KUPASI HAYIRLI UGURLU OLSUN !!!!
:bigdance2:
Gözünüz aydın,tebrikler.
Kayseri ye de helal olsun bu arada...
ohhhhhhhhh be tigana ayrılacagını acıkladı bu kupadanda iyi bi haber:flag: :flag: :flag:
beşiktaş punto
beşiktaşşş
Fenerbahceliyim ama , beşiktaşın halka arzı sırasında çalınan marşı hala zaman zaman içimden tekrarlarım. Çok hoşuma gidiyor valla. Hala kullanılıyormu bilmiyorum ama..
Siyahla Beyaz Ortak Oldu
Kartalın Aşkı Böyle Doğdu
Hadi Hisset Bu Hislerimi
Hadi Hisset Bu Hislerimi
BEŞİKTAŞ Sen Bizim Herşeyimizsin...
ibrahim abi dilime dolandı yaa gece gece
uleeyyyyynnnn beşiktaaaşşşşş senin yüzünden iki yemek kaybettim :(
:D:D:D:D
eyyyyy buyuk besiktas taraftarı gozumuz aydın bay kürdan gitti!!! Sizce yeni teknik direktor kim olmalı lippi lucescu denizli veya baskası ? Sanlı besiktasımıza sizce hangisi layık?