ergünün maç yorumu her zaman o stada kazanmak için gidiyoruz ancak 50bin kişin karşısna cıkınca takımdakı herkezin dizleri titrer strese girerdikk 6s strese girmezse maçı kazanırrr=)))öyle bi ihtimal yokk ordayızzzz...=)
Printable View
ergünün maç yorumu her zaman o stada kazanmak için gidiyoruz ancak 50bin kişin karşısna cıkınca takımdakı herkezin dizleri titrer strese girerdikk 6s strese girmezse maçı kazanırrr=)))öyle bi ihtimal yokk ordayızzzz...=)
Bu sefer farklı olacak galatasaray disiplin ve hırs olarak önceki senelere göre daha ileride pazar günü görüşmek üzere.
Galatasarayın eli ayağı karışmaz ise bu sene favori galatasaraydır.Bakalım görecez.Dün akşam iki takımında uefa maçları vardı ve herkesin aklı derbide idi.İkiside uefa maçlarını kazandı moral olarak iyi durumdalar.Hadi hayırlısı bakalım.
tabiki galatasaray :) bir galatasaraylı olarak bu maçı alacağımıza inanıyorum keita yeter :)
:thumbs_up2: +1
açıkçası benim bu maçtan çok fazla umudum yoktu ama G.S nin son A.Gücü ve T.S maçları umutlarımı arttırdı çünkü G.S çok gol atsa bile çok net gol poziyonlarıda veriyor ayrıca yenik duruma düşünce örnek A.gücü maçı bir anda oyundan kopabiliyor, Kadıköyün atmosferinide düşününce olabilecekleri hayal bile edemiyorum ama G.S nin kadrosu bu yıl gerçekten çok iyi, tanıdığım G.S li dostlarım bu sefer bu kadroyla kazanamaz isek bir dahada asla kazanamayız diyorlar, gollü bir maç olacağı kesin ama kim kazanır biraz ortada gibi. İddiacılar için kesinlikle ÜSt öneriyorum :)
cimbomun önde gittiği bütün anketlerde hep Fener kazanmıştır umarım bu anketten de cincon çıkar:)