ALINTIDIR
************************************************** ************************************************
İsviçreli ‘New7Wonders' adlı vakıf, Dünyanın 7 doğa harikasını, internet üzerinden yapılan oylama ile seçiyor.
Türkiye'den peri bacaları ile ünlü Kapadokya da kullanıcıların desteğiyle dünyanın 7 doğal harikasından birine aday olarak gösteriliyor.
- New7Wonders: Welcome to the official global voting platform of New7Wonders <==ADRESİNE GİRİN
-Anasayfada görünen "New7Wonders launches the nominations for the New7Wonders of nature" yazısının üzerine tıklayın
-Açılan sayfadadaki formu doldurun (en üst bölüme elektronik posta adresinizi, altındaki bölüme yine elektronik posta adresinizi girin, onun altındaki bölümden de TURKEY'i seçin)
-Daha sonra ise adayınızı "Nomination" yazan bölüme yazın. Örneğin: Nomination 1 CAPPADOCIA,
-Adayınızı yazdıktan sonra kategorinizi 'Category' bölümünden seçin.
-Sayfanın altındaki SUBMIT yazısının üzerine tıklayın.
-Son olarak ise forma yazdığınız elektronik posta adresinize gidin ve size gönderilen elektronik postadaki linke tıklayın. Oy verme işleminiz tamamlanmıştır.
NOT: Elektronik postanıza gelen linke mutlaka tıklayın. Aksi halde oyunuz geçerli sayılmayacaktır.
İnternet sayfasında birden fazla oy vermek mümkün. (31 ARALIK 2009 SON)
************************************************** ***************************************
Milli Eğitim in sayfasında yer alan bu başlığı site ile paylaşmak istedim, "uğraşacak vaktim var neden olmasın" ! diyenler için ...
Yer imleri