Herkese merhaba,
İnşallah yarın arabamı teslim alacağım. Araca bir de serviste boya koruma yapılıp park sensörü takılacak.Aranıza katılmaktan çok memnunum. Bir süredir takip ediyorum, çok kaliteli bir site, tebrikler...
Bu arada aracın standart olarak tamir kiti içermesi gerekirken stepneli olduğunu farkettim. Muhtemelen servis değiştirecektir. Ne dersiniz? Servisin stepneyi bırakmasını mı talep etmeliyim yoksa tamir kitini mi istemeliyim? Benim düşüncem tamir kitini isteyip daha sonra daha ucuz olduğu için bir de stepne almak ama sizin de görüşlerinizi merak ediyorum. Yardım lütfen..
Bu arada arabama henüz bir takma isim bulamadım, önerilerinizi bekliyorum![]()
Konu anvil tarafından (26/12/2008 Saat 10:49 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood
Tuncay öncelikle hayırlı olsun ama kesinlikle stepneyi al sakın verip yerine tamir kiti alma ... Tamir kiti dediğin şey içinde hava vede tıkayıcı köpük bulunan bir sprey her yerden alabilirsin fiyatı 15 ytl dir ama stepne büyük para![]()
Hayırlı uğurlu olsun. Bence de stepne şart. Geçenlerde lastiğim yarıldı. stepne olmasa tamir kiti ne işe yarayacaktı![]()
Arabanız hayırlı uğurlu olsun.iyi günlerde kullanın...
Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde
stops78
Hayırlı olsun.Stepneyi almanızı bende öneriyorum şiddetle.
öncelikle araçiniz hayirli olsun kazasiz belasiz sürüşler resimde bir şey dikkatimiş çekti ön farlarin iç kismi siyah eyer yanilmiyorsam 2009 larinki böylemi çikiyor acaba.....
Tuncay, aracın hayırlı olsun.Bence de stepneyi bırakmamalısın.Üstüne uygun fiyata tamir kitini de veriyorlarsa onu da alabilirsin tabi![]()
Hayırlı olsun..
Tamir kitinin içeriği nedir bilmiyorum ama hiçbir onarılmış lastiği yeni bir lastik yerini tutmayacağına eminim..
Ben olsam stepneyi alırdım..Kitlerin amacı sadece lastiği belirli bir süratin üstüne çıkarmadan (60km idi yanılmıyorsam) en yakın lastikçiye gitmeyi ağlamaktı diye hatırlıyorum...
Bu arada ''güvercin'' olabilir takma isim....Hem Organize işlerden geldi aklıma hem de beyaz ayrı bir güzellik katmış ''kuğu'' da olabilir...![]()
hayırlı olsun güle güle kullan
hayırlı olsun güle güle kullanınallah kaza bela vermesin renk olarak tercihiniz süper olmuş beyaz çok iyi duran birenk takma isim olarak beyaz güvercin olabilir o geldi aklıma birden
![]()
aracını gorduumde cok kral araba dedım walla kral koy ıcımden geldı valla...D
Özgür kardeşimin önerisini değerlendirip biraz modifiye ile "ReBianco" (Beyaz Kral) olarak düşünüyorum. Ya da "Piccione" (güvercin)? Ne dersiniz?
Halil Koçak da beyaz güvercin koymuş. Ona haksızlık etmeyelim
Arkadaşlar aracımı aldım, sanki saatler geçtikçe daha da güzel gözüküyor. Grande Punto aşkı bambaşka...
Bu arada yorumlarınıza sonsuz teşekkürler, sizi dinleyip stepneyi tercih ettim.
Arabanın nicki için önerilerinizi bekliyorum.
Herkese Slm.
Konu anvil tarafından (27/12/2008 Saat 09:53 ) değiştirilmiştir. Sebep: Lütfen ardarda mesaj göndermeyiniz.
hayırlı olsun bu arada neden tüm araçların silecekleri kalkık?![]()
Çünkü o fotoğrafları araba daha Tofaş sevkiyat parkında iken çektim.![]()
2009 Grande Punto 1.3 Multijet 75 HP Fun
Hayırlı olsun güle güle kullanın, boya koruma için sizden ne kadar ücret talep ettiler ve park sensörüde ücretli mi? Aracınıza 'WHITEACTION' ismini verebilirsiniz![]()
GP in mirror is faster than they appear !
Teşekkür ederim. Boya koruma ve park sensörünü fiyattaki 500 YTL'lik bir anlaşamamazlığınkarşılığı olarak hediye ettiler. Ancak serviste boya korumanın 380 YTL olduğunu öğrendim. Park sensörüne de 250 YTL civarı dediler ama artık ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum maalesef...
2009 Grande Punto 1.3 Multijet 75 HP Fun
gozume cok guzel geldi hayırlı olsun kazasız belasız surusler dilegiyle
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri