Neden satıyorsunuz acaba?
Konu xaphanes tarafından (07/01/2009 Saat 19:28 ) değiştirilmiştir.
Neden satıyorsunuz acaba?
Fotolarını eklerseniz seviniriz.
ben ciddi bir alıcı olabilirim ama aracımızın fotoları da yok ?? ne için düşünür olucağız ?? pls en yakın zamanda bir fotograf istiyoruz...???
edirnede bir ev almak üzereyim 40000 ytl eksik var, kredi faizleri yükseldiği için kredi çekmek istemedim, bu nedenle satılıktır. fotoğraf koymayıo bilmiyorum. becerebilirsem şimdi koyacağım
valla cillop gibi araba hayırlı satışlar olsun ev içinde hayırlısı olsun ev almak daha önemli tabi hayırlısı neyse o olsun sizin için, sezgin abi ne diyosun![]()
araba gerçekten çok iyi ev için hayırlı olsun satarsınız inşallah ...
hayırlı satıslar guzel araba...
Umarım hayırlısıyla satılmıştır şimdiye kadar...
satılmadı daha. İstanbul gibi yerde nasıl satılmıyor bu fiyata anlamadım ben de.
TofaÅŸ - Fiat > Bravo > 1.4 16V Turbo Dynamic > KUSURSUZ BRAVO- 26.500 TL #11517289 - Sahibinden.com
15 ocakta güncellenmiş ilan.
hayırlı satıslar.fıyat super, arac super.ama alıcı bulmak zor![]()
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Araçta fiyatıda güzelhayırlı satışlar..
araç halen duruyor.bu aralar baya arayan oluyor. herhalde artık yakın zamanda satılır.
Hayırlı satışlar güzel araç
araç için kaporo aldım. aksilik olmazsa cuma satış yapacağız.
Arkadaşlar satış işlemleri artık noterde olmuyormu yoksa noterde satışa devammı en son noterde satış devri bitti diye duymuşdum ama bende aracımı satacağım için bilen varsa yardımcı olsun lütfen
Hayırlı olsun Ahmet,
İlker, birkaç ay öncesine kadar satışlar noterdeydi hala ama şu anda bilemiyorum nasıl.Tahminim eski usül devam ediyordur...
alanada satanada hayirlisi olsun...!!!
Forever DJ Tiestooooooooooooooo...absolutely Trance dj in the universe...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri