Bende var o istatistikler Halil.
Anasayfada en son cevaplanan 5 konu veya yeni açılan konuları içeren bi gösterge vardı.Onun artık olmadıgını farkettim.Benim kullanıcı panelimden dolayımı göremiyorum artık yoksa yönetici tarafındanmı kaldırıldı.
Eger yönetici tarafından kaldırıldıysa.Onun olması benim için daha iyi idi forumu daha iyi takip edebiliyordum.Olmasını isterim eskisi gibi.
Bende var o istatistikler Halil.
dun gun boyu bendede gorunmuyordu o ıstatıstıkler ama sımdı sorun yok![]()
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Bende o beşli en alttaki bölümü gizledim. Ama tekrar açmak için ne yapacağız bilgilendirirseniz sevinirim...
~.Я люблю тебя Любовь моя ~.
sag ust tarafta arama butonunun yanında bulunan "Linkler" butonuna tıklarsan, secenekler acılır asagı dogru.orda "En ıyı ıstatıstıklerını ac" dıye bır sekme var, ona tıklarsan acılacaktır...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
En sonunda oldu teşekkurler...
~.Я люблю тебя Любовь моя ~.
Bugün login oldugumda bendede gözüktü.Şimdilik bi sorun yok sanırım geçiçi bişeydi.
bır suredır anasayfada dıkkatımı cekıyor.eskıden en ıyı 5 ıstatıstıklerı seklındeydı, sonra en ıyı 8 ıstatıstıklerı olarak degıstırıldı.eger 8 rakamının bır anlamı yoksa 5 yada 10 olması daha mantıklı olur...
5 olursa liste dışı oluyoruz
hehehehekıskanç seni 5 olunca görükmüyorsun dimi
![]()
Mustafa yönetimi sıkıştıralım hatta yarın ben sıkayım10 yapalım rahat etsin bunlar
![]()
olmadı 20 yapalım abı![]()
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri