Öncelıkle gecmıs olsun ama ben suan resım goremıyorum...
Merhaba ,
Dün gece arabamın arka plakanın üstünü delmişler , bunu nasıl yaptırabilirim , fikirlerinize ihtiyacım var....Resimleri ekledim...
İyi günler
Konu GUL tarafından (19/10/2008 Saat 20:23 ) değiştirilmiştir.
Öncelıkle gecmıs olsun ama ben suan resım goremıyorum...
~.Я люблю тебя Любовь моя ~.
Geçmiş olsun, büyük bir ihtimal tampon tamir edilebilir.Tabi sökülüp, temizlenip, onarılıp tekrar boyanması gerekiyor.Yalnız Autoking bölgesel olarak tamir edebilir mi bilemiyorum.Eğer gözünüzü çok rahatsız etmiyorsa böyle de kalabilir bence...
geçmiş olsun..
geçmiş olsun...
acaba nası bi zevk almışlar bunu yaparken...
Çok büyük geçmiş olsun.. İçim sıkıldı resmen fotoyu görünce..Yapanı allaha havale ediyorum
Bence çok rahatsız etmiyorsa bırakın kalsın çünkü bunu yaptırmak demek azımsanmayacak miktarda para demek..
hmmmmmmmm......
Green
gecmis olsun allahsız herıfler.bence elletmeyın kalsın oyle.ama sanayide falan bence kaportacı bunu yapabılır bayagı ucuza...
Forever DJ Tiestooooooooooooooo...absolutely Trance dj in the universe...
gecmis olsun..bunu yapan olsa olsa onun bunun cocugu bi serefsiz olablr!..
Çok geçmiş olsun o bölgeyi uygun bir malzeme ile doldurup rutuş yapılabilir ama genede bir kaportacıya göstersen daha iyi olur
Çok zevk aldığından eminim , çünkü daha dün akşam üzeri servisden boya korumadan çıkmışdı aracım ve otoparka koyduğumda ben buradayım diyordu , parıl parıl parlıyordu....Tamamen çekememezlik diyorum...
Oto kinge götürmeyi düşünüyorum belki kaskomdaki mini onarım teminatından faydalanabilirim...
Tşk.
geçmiş olsun..
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
milleti almış bir kıskançlık gidiyor. ne istiyorlar anlamıyorum, git bak bunu yapanında arabası vardır am senin arabanın güzelliğini çekememiştir. çok geçmiş olsun.
Linea Dynamic 1,4 Fire
Öncelikle çok geçmiş olsun çok üzüldüm
Local tamir yapan yerlerde bunu yapabiliyorlar daha önce bu tipde bir durumu tamir ettiklerini gördüm.
Geçmiş olsun, eğer kaskonuzda mini onarım teminatı varsa AutoKing'e göstermenizi tavsiye ederim
genel not bazı mini onarıma girmeyen hasarları mesela tüm haklarınızı kullanarak yapıyorlar.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
geçmiş olsun valla benim tamponada böylebir olay olmuştu daha kötü biçimde allah daha büyük kaza vermesin
geçmiş olsun üzücü ve can sıkıcı bi olay
benimde kapıyı çizdiler bi kaç yerinden hergün gördükçe canım sıkılıyo ama artık alışıyorum bi kaç yere gösterdim kapının boyanması gerektiğini söylediler bende üzerinde durmadım bi iki çizik için kapı boyatılmaz dedim ama fiberciler falan orayı dolgu yapabilir sanırım rütuş boya yaptırırsın üzerinede
gecmıs olsun...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri