Hoşgeldin Turgay,
Motorlarda farklılık yok sadece görsel faklılıklar var yeni modellerde.Fiat Sitesinden ayrıntılara ulaşabilirsin...
Sitenizi yeni keşfettim gerçekten çok güzel bende önümüzdeki ay içersinde punto alıcam birmotta inceledim aracı.test edemedik ama vakit kısıtlığından dolayı anlamadığım bir şey var yeni çıkan punto fun dedikleri eskisine göre farkları nelerdir.motorda farklılık varmı ben 1,4 77 bg dinamic versiyonunu beğeniyodum sanırım şu an değişiklik var.iyi forumlar teşkkürler.
Hoşgeldin Turgay,
Motorlarda farklılık yok sadece görsel faklılıklar var yeni modellerde.Fiat Sitesinden ayrıntılara ulaşabilirsin...
aramıza hoşgeldiniz,umarım forumumuzda iyi vakit geçirirsiniz...
Turgay Aramıza hoş geldin.Çarşamba İftarda senide görmek isteriz.
aramıza hoşgeldiniz izmir gpcilerin dahada çok olması sevindirici![]()
hosgeldın turgay...alacagın arac hayırlı ugurlu olsun..aktıf forumlar dilerim..
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
hoş geldin turgay umarım forumda iyi vakit geçirisin.
Aramıza hoşgeldin, umarım arabana en kısa sürede kavuşursun. En büyük fark Fun'da digital klima yok ve 2 hava yastığı var. Fun'da 16 alaşım jant standart. Gösterge paneli biraz daha farklı ve Fun 1.000 lira daha pahalı![]()
GP in mirror is faster than they appear !
Abi fun dynamic le aynı fiyat yaw fiat.com.tr ye göre
Ne Mutlu Türküm Diyene!
çok teşekkür ederim arkadaşlar ilginize alınca puntomu daha iyi olucak inşallah site gerçekten çok güzel.
sayın arkadaşlar önecelikle turgay aramıza hoşgeldin keyifli forumlar, hemen ardından bende bir fun sever olduğum ve araştırmalarım sayesinde biliyorumki; fun dediğimiz gp de body kit ve de 16'' alışım jantlar standart ve gösterge paneli ve kokpit biraz farklı dynamicte ise; fark olarak dijital klima ve arka camlar otomatik fark olarak ve bir de 4 hava yastığı var dynamicte ve fiyat olarakta hemen hemen ikiside aynı ama bayisinin deklare amacına göre değişir bu ki 1.000 ylt gibi fun daha ucuz nacizane... şimdiden hayırlısı olsun arkadaşım.........
Aramıza hoşgeldiniz
aramıza hoşgedlin keyifli ve aktif forumlar
hoşgeldiniz
dostum aramıza hoşgeldin ilk once. bende 1.5 ay sınra aracımı teslim alacağım bende dynamic versiyon almıştım ancak 2009 modelde değişklik nedeni ile zamanında sipariş iptal oldu fun model cıktı dediler. bende araştırdım fun ile dynamic te cok az farkılıklar var ama dynamic model daha iyi bence dynamic modelini almanı oneririm başlıca farklılıklar fun 4 cam otomatik değil duynamic 4 cam otomatik funda kol dayama yok dynamic te standart karbon kaplı on konsol dynamic te standart funda yok umarım yararlı olur bu bilgiler dostum
merhaba ailemize hoşgeldin turgay aktif yorumlar
h.g. aramıza
zekı ve turgay hos geLdınız arkadasLar..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri