ABNEW, AGUS, faruktuzlu, FeaRLeSsHunTeR,femoli, jagar, Linos, Midd, oguzhan ozcan, onddoner, ozmet, plastro, ufuk_punto, uLTRa GP, zaimkaan
Yorum Fikir Ve Görüslerinizi DüSüNüYoruM ArkaDasLaR
Konu Ah-MeT tarafından (08/11/2008 Saat 14:06 ) değiştirilmiştir. Sebep: sayfa düzenlemesi
ABNEW, AGUS, faruktuzlu, FeaRLeSsHunTeR,femoli, jagar, Linos, Midd, oguzhan ozcan, onddoner, ozmet, plastro, ufuk_punto, uLTRa GP, zaimkaan
güzel araç maşallah, logoları karartman dışında gayet güzel olmuş bence kazasız belasız, güle güle kullanın ...
renk, model, sky dome
tüm tercihler çok güzel,
güle güle kullanın
yay takarak tamamlayabilirsin
Gerçekten güzel hazırlanmış eline sağlık.Böyle görseli güzel araçlar trafikte göğsümüzü kabartır.
Motor harika suzuki r 6 mışaka şaka
maşallah araç çok güzel güle güle kullan yanlız ya armaları iptal et yada kapatma çok basit olmuş arka neysede ön kötü gözüküyor...
çok güzel duruyor maşallah. plaka takmamak da moda olmuş![]()
Yanlış söylediysem özür dilerim Yamaha GSX R-1000 diyecektim![]()
Bp istasyonundaki senmiydin?sonunda bulduk bea çok güzel yapmşsn kazasız belasız inşç
Çok hoş olmuş bencede güle güle kullan kazasız belasız
maşallah çok güzel aracın war.
yanlız bişi dikkatimi çekti arka sol lastiği yanlış takmışlar jantabi ara düzeltiver. yol tutuşunu etkiler o
güle güle kazasız günlerde kullanman dileğiyle...
Valla helal olsun çağrı ne göz varmış beaaaiyi tespit...
Maşallah, maşallah... Çok güzel bir renk, çok güzel bir araç!
(Çağrı, hakikaten helal olsun!)
Gerçekten güzel emeğine sağlık, kazasız belasız keyifli sürüşler. Özellikle rengi harika arabanın, maaşallah...
super bi araç olmuş,ii gunlerde kullanın...
cok güzel araç olmus sefer ALLAH kaza bela göstermesin. esenlerin neresındesin? aracını gormek yakından gormek isterim dostum
Turuncuyu hep sevmişimdir
Şık duruyor, iyi günlerde kullanman dileğiyle...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri