Üşengeç olan arkadaşımızın yerine taa ankaralardan kalkıp onun yerine fotolarını çekip yayınlıyorum .Aracında ne var ne yok hatırladığım kadarıyla yazmaya çalışacağım zaten geri kalnını kendisi tamamlayacaktır
150 hp bravo
Skydome
Deri ısıtmalı koltuk
4 disk orj kırmızı kaliper
2 fiat 500 tip kontak anahtarı (ikiside aynı)
Alınabilecek bütün paketler
Abarth jant
Orjınal tavan korumalı fiat alarmı
Davlumbazlar halı kaplı
Blueme türkçe
3 adet infinity arka koltuğa gömülü 30 cm bass
İnfinity anfi
HKS Blow off
Simota Açıkhava filitresi
Aklıma gelenler bu kadarŞimdi fotolar...
![]()
maşallah canavar gibi. bu arada yanda poz veren parmakterlikspor abimiz kim![]()
o parmakterliksporlu arkadaş ertan oluyor kucağındakide bizim canavar![]()
ewet güle güle kullansın gerçekten çok güzel![]()
daha ne olsn ki bi arabada![]()
Arabanın da maşallahı var, Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.
Linea Dynamic 1,4 Fire
Niye maymun olacen len neyin var 40 derece sıcakta kim olsa terlik giyerdi ,iyisin iyi
Demek arabaya göre giyindin heeee![]()
valla abi bizim burda sende şahit oldun en kapalı bendimbu sıcakta herşey normal burda hem böyle daha zengin duruyorum hehehe
plaka da güzelmiş. nickinle de uyumlu arabanın modeliyle de![]()
hayırlı olsun güzel araba, aynı aracı test etme imkanım olmuştu gerçekten değerini hakeden bir araba, Blow off ve Hava Filtresiyle çıkarttığı ses de muhteşem olsa gerek, kazasız cezasız keyifli sürüşler Ertan.
43500 aldım ama mart sipariş haziran teslim oldu sport versiyona ekstra cam tavan deri koltuk blue me tekno paket(ön park sensörü lastik basınç sensörü) bagajda priz ısıtmalı koltuk gibi bazı ekstralar var en kısa zamanda profilimi güncelliycem
Ertan, iyi günlerde kullanman dileğiyle...
araç gerçekten bir numara olmuş,gule gule kullanın...allah kaza bela vermesin...
kardesıme yakısır...kazasız belasız surusler...
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
hayırlı olsun ertan abiçok şık aracın, femoli çuf çuf laması nasıl güzel çuffff yapıyormu
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri