arkadaslar grandepunto icin ön izgara almak istedim ama bana üst ve alti 200 ytl dediler bu biraz pahali geldi ve kendim yaptirdim benim yanimda bir usta var 20 senedir bu isler ile ugrasiyor ve calisma sonunu siz de görün ikisi 80 ytl mahl oldu isteyen arkadaslar yardimci olurum selamlar
hayırlı olsun güzel olmuş çok şık duruyor
güzel olmuş güle güle kullan O MAVİ PARK LAMBASIMI MARKASI NE NERDEN ALDIN?
Konu uLTRa GP tarafından (29/07/2008 Saat 13:25 ) değiştirilmiştir.
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
çok güzel olmuş, eline sağlık
Gayet güzel olmuş, alacağın ızgaranın aynısı diyebilirim, çokda ucuza malolmuş.
Fakat şu plakanın çerçevesini de tinerle silersen daha hoş olur.
güzel olmuş ve çokda ucuza yaptırmışsın.buarada kaşlarıda güzel farların.
Güzel olmuş eline sağlık
Çok güzel eline sağlık,
bir de Vedat Bey, far kaşlarını yurtdışından mı sipariş verdiniz? yurt içinde bu far kaşlarını satan bir yer var mı?
Güzel olmuş, ben de beğendim ama ızgara delikleri biraz daha büyük olsaydı daha iyi olmaz mıydı?
ben kaşları çok beğendim.ne kadar yaptırdı orda acaba.ankarada o şekilde yapan varmı?
orjinalinden daha iyi olmuş : )
gayet güsel
bunu nasil temin edebiliriz? (istanbul)
arkadaslar kaslari ben almanyadan getirtim ben gecen sene taktirdim ve bir kac arkadas istegi üzerine bir cift daha siparis verdim almanyadan kalip cikartip bastirticam ama su an kadar bursadan 6 arkadas istiyor ankaradan bir kac arkadas cikarsa bastirmaya baslayacagim panjurlar hazir isteyen arkadaslar beni 05332154746 veya 02242513146 beni arayabilir ilginize tesekürler
bunlari da ekleyim dedim
kaç para arkadaşım o ? süper durmuş
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
aslında kaşlar biraz daha sert görünümlü olabilir.bence o zman daha şık durur gibi geliyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri