Bugun formun kapalı oldugunu gorunce hemen attım kendımı dısarı daha once kampanalarımı boyatmıstım fakat paslanmalar baslayınca dedım ıs basa dustu bı guzel sıvadım kolları ve kampanaların pasını bı fırcayla duzgunce alıp sprey boya ıle boyadım. İçimden fotolarını cekıp buraya koymak geldı fakat arac bıraz tozlu olunca burada kırlı arabayı fotomu cektın dıye tenkit edilmemek için vazgectım. Yarına kadar boyalar ıyıce kurur. Bi guzel temızlık ısınıde halledıp sıze bı kendı el emeğimi sunarım. Umarım güzel olmustur bana ıyı geldı ama bıde sızın fıkırlerınızı almak hoş olur![]()
resimleri bekleriz. bu arada ben de bu saatte arabayı yıkadım. gece çok zevkli oluyo yaw![]()
ya gptr bazen açılmıyo,o zaman bende ne ne yapacagımı şaşırıyorum,araba yıkayacak yerde yok bizim burda,anlıcagınız vakit geçmiyor...![]()
arada siteyi kapataLım bari, yoksa gp'Ler kirLi kaLacak hep![]()
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Fatih bey mersin cayır cayır yanıyo tabii anca 23 ten sonra arac yıkanır sende haklısın
Erdi valla sıte kapanınca abartısız hayat durdu gıbı geldı en azında surda ufakta olsa bı paylasım yapıyoruzAman gozunu sevem sıkıntı cıkmasın
![]()
Araç resimleri galeriye eklenmiştir. Kampana nın birini yakın plan aldım. Umarım hosunuza gıder. Beyenmezsenız hafta içi maviye boyama planım var![]()
~.Я люблю тебя Любовь моя ~.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri