sen yinede,internetten bulabileceğin ,bayii telofonlarından,hepsinde araştır.bakarsın daha hesaplı veren çıkar.verdiğin rakam,tofaşın, tavsiye edilen bayii satış rakamızaten yanılmıyorsam.
herkese slmlar,
bir haftaya kadar grande punto 2008 1.4 active modelini almak gibi niyetim var
manisadaki bayii 25750 fiyat verdi sizce nasıl?
sen yinede,internetten bulabileceğin ,bayii telofonlarından,hepsinde araştır.bakarsın daha hesaplı veren çıkar.verdiğin rakam,tofaşın, tavsiye edilen bayii satış rakamızaten yanılmıyorsam.
bir de aracı alırken park sensörü, boya koruma, motor koruma gibi eşantiyonlarda yapabiliyorlar pazarlık gücüne bağlı
Hoşgeldin Çağatay.Bence uygun fiyat...
bugun itibariyle 1.4 77 bg dynamic rock siyah siparişi verdik bakalım inş bi aksilik cıkmazsa 15 gün sonra gelcekmişnasıl geçer 15 gün
Hayırlı olsun şimdiden Çağatay...
Aramıza hoş geldin...
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
aramıza hosgeldin,inşallah en kısa zamanda istediğin aracına sahip olursun...
hayırlı olsun
herkese cok tşkler....2004 puntom vardı yaklaşık 2 sene kadar kullandım sonra büyük bir kaza sonucu aracım perte cıktı.eski puntoculardan sayılrım multijet (çelik gri) deli bi aracdı ist a gider gelirdim bi depoyla....şimdi benzinli olcak nasipse.....
hayırlı olsun hoş geldin![]()
ben abi diyeyim bari
hikmet abinin dediği gibi 3.350 YTL indirim hangi gp lere uygulanıyor acaba bilen var mı?
fiat hala mayıs ayındayız zannediyorGrande Punto'da Mayıs* ayında 3.350YTL'ye varan nakit indirim!
Ayrıca Fiat Finans'dan 20.000 YTL 24 ay %0.99 faiz indirimli kredi avantajı
yada hala düşünüyorlar nasıl bir kampanya yapalım diye 1 aydır bulamadılar herhalde![]()
Konu Linos tarafından (05/06/2008 Saat 02:18 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
fiaatın site hep öle. bişi sorcam gp de kasa değişme durumu var mı?bilginiz var mı?
2,5 senelik ve tutulan bi araç için erken.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
arkadaşla r buradan duyurayım istedim 6 hazirandan itibaren GP alanlara fiat tan 1 yıllık süper kasko bedava ne güzel dimi.toplam 3000 ytl indirimim oldu![]()
yaşasın heyooo yuppiiii aracım tırdan inio heyooooo az kaldı kavuşmamızaaaa
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri