benim eski aracımda başıma gelmişti,aynaları oynatabiliyordum...herhangi bir oto camcısınıa gidip oraya yeni ayna kestirip monte ettirmiştim...ancak bu durumdada soyle bi sorun çıkabilir;aynaların uzaklık ayarı birbirini tutmayabiliyor![]()
Arkadaşlar Grande Punto aracımın yan şoför tarafı aynasının camını park halindeyken birileri kırmış. Şu anda yan aynanın camı yok. elektronik tertibatında ve aynanın gövdesinde problem yok. sadece camı yok. Merak ettiğim aynanın camını gidip serviste mi yaptırmam gerekiyor. O cam pahalı bir şey midir. Kendim bir yerlerden alıp takabilir miyim?.... Cevaplarınız içim şimdiden teşekkürler...
benim eski aracımda başıma gelmişti,aynaları oynatabiliyordum...herhangi bir oto camcısınıa gidip oraya yeni ayna kestirip monte ettirmiştim...ancak bu durumdada soyle bi sorun çıkabilir;aynaların uzaklık ayarı birbirini tutmayabiliyor![]()
benimde sağ aynamın altında plastik düşmüş arkadaşlar kel kel sırıtıyor altındaki elektrikli ayna mekanizması meydanda sadece o parça bulunurmu nerde bulunur kaçadır bilenimiz varmıdır???
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
murat abi tanışma bolumunde kendini tanıtırmısın... seni tanıyalım bi yaw
gecmis olsun memlekette cok insaflı vatandas var ayna kıranmı ararsın plaka calanmı ararsın jant arması sibop kapağı çalanmı ararsın neler neler var...
motor mekanızması ve plastik kısımı sağlamsa ayna kısmını bir camcıdan temin edebilirsin pek bir maliyeti olmaz o sekilde... servise gidersen komple aynayı deiştirirler oda maliyetli olur...
Aynı sorun bende de şöyle var. Sağ ve sol aynaya ölü nokta aynası takmıştım. Beğenmedim. Çıkarırken iki aynayı da çizdim. Çizik çizik kullanıyorum. Değişsem mi![]()
herkes aynalarından sorunlu galiba![]()
Kasko ile halledilebilir hasarsızlık bozulmadan.Yalnız servis aynayı komple değiştirir.Sadece kırık aynayı onaramaz...
arkadaslar benimde sadece camı kırılmıştı 25 ytl serviste hemen takması da basit zaten öyle camcı falan ugrasmayın..
Arkadaşlar bilgiler için teşekkürler... Bugün servisi aradım,30YTL'ye aynanın camını değiştireceklerini söylediler. Euroka sigortadan kasko yaptırmıştım, bir de onlara soracam. hasarsızlık olayından ücretsiz değiştirebilirlerse öyle yapmak lazım. Bu arada aynanın komple fiyatı ise 150 YTL falanmış. Bilginiz olsun... Punto'nun yedek parçasının bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum. Aynalarınıza iyi bakın !!!!
gecmıs olsun...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
benimde dış plastik kısmı düşmüştü servisten 20 ytl ye aldım tek tek bütün parçaları var katologtan göründüğüne göre bilginize
Kaskodan yaptırmanız için rapor alınması gerek diye biliyorum ama belki de yanlış hatırlıyorumdur ..
bu arada bugün poyraz oto yu aradım plastik parça 10 ytl yarın gidip alıcam..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Benim de ön kapıları biraz sertçe kapatınca aynalardan zıngıldama şeklinde ses gelmeye başladı,benzer sorun yaşayan ve çözüm bulan var mı acaba ?
bu arada herkes bi ara bulmus bende bu arayı buldumarkadaslar b aynalar uzun yolda ses yapmaya basladılar yahuuu birde kapıyı orttukten hemen sonra takırrrrt diye ses yapıyor
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri