Sayfa 1/2 12 SonSon
25 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Punto Forum Siteleri

- -
    Baracuda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 97

Standart Punto Forum Siteleri

Arkadaşlar Punto Tr Sitemiz açıldığından beri buradayım her ne kadarda kendi sitem olan Fiat Bravo Türkiye sitesi açıldığından beri az da olsa bu siteye girip olağan şeyleri takip ediyorum.Yönetim izin versede vermesede reklamdan kaçınıyorum.
    Sıkıntım şu.Hesabıma buradaki mail ve nereden ulaşıldığı bilinmeyen mail adreslerime 2. ve 3 Punto türkiye sitelerinden mailleri geliyor.Buradanda bir kaç üye beni oraya çekmeye çalışıyorlardı.Özel mesajları kişisel hesabımda tutmadığım için sildim.Yalnız bu husus ciddi meselelere ve karalamalara hatta kişisel küfürlere varan bu site yönetimine karşı sözler beni isyan ettirdi.Burada neler olup bittiğini takip edemedim ama seviyesiz insanların yaptıkları bu aşağılama kompleksi kendilerini yüceltecek güçte sanırım.

Punto tr sitesi donanımhaberden bu yana kurulan bir platformdur.Şuan için mitoz bölünme gibi üreyen punto siteleri tarafıma gelen karalama mailleri ile üyeleri olumsuz etkilemekte.Ben bu platformda tam zamanlı olmadığım için karışmıyorum.
    Seviyesiz üyelere dikkat edilmesini istiyorum.Her ne kadarda kendi Bravo platformunu kursamda burası seviyeli bir aile platformu bu tarz yaklaşımlar hiç yakışmıyor.Sonuçta burada olan üyelerde kendi forumumuzda aktivler.
    **Şu da bilinsin Hiç bir zaman bu puntotr platformundan kendi siteme ne bir reklam yapmışımdır nede özelden üyeleri çekmişimdir.

Herkese İyi Forumlar.
    "Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene"

2. Bu mesajı için 15 kişi Baracuda'ye teşekkür etti:

Murat YANIK
    Linos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    06 BE 7673
    Edilen teşekkür: 1268

Teşekkürler Alper bilgilendirme için... Maalesef bir takım 'arkadaş' bildiğimiz kişiler arkamızdan konuşmaya ve şu güzel ortamı bozmaya çalışmaya devam etmekteler!

Farkın, farkındalığında olan değerli üyelerimizle beraber, yolumuzda devam ediyoruz.

Burası her şeyden önce 'arkadaşlık' esasına dayanan bir site. Ve arkadaşlar birbirlerine kazık atmazlar...

Bu konuda çok şey yazıldı. Herkesin yolu açık olsun, bu da son olsun...

4. Bu mesajı için 18 kişi Linos'ye teşekkür etti:

Ziyaretçi047
    Ziyaretçi Ziyaretçi047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tüm üyelerimize sesleniyorum. Yanlış olduğuna inandığınız veya tasvip etmediğiniz tüm mesajları mailleri ve bunları atan kişileri bizimle paylaşınız. Boş laflara çıkarcı dedikodulara vs. inanmayınız. Karakteri sağlam hiçbir kullanıcımız bunlara zaten kulak asmaz. Ama ola ki herkesin boş bir anına denk gelebilir. Bu tür olayları ve yapanları bizimle paylaşırsanız biz de gerek teknik olarak gerekse yasal olarak gereken işlemleri yerine getirir ve bazı insana benzeyen canlıları daha iyi ayırt etmiş oluruz. Teşekkürler. Saygılar.

6. Bu mesajı için 7 kişi Ziyaretçi047'ye teşekkür etti:

selcuk temiz
    holigan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 233

arkadaşlar merhaba

cumartesi aksamı yeni sahranın orda kendi şeridimden giderken birden arkama 34 DF 7511 plakalı mavi bi punto yanaştı.daha sonra bi kaç makas atıp kendi gösterisini yaptıktan sonra yanıma gelip kornaya bastı ve sayfanı değiştir İSTANBUL TAYFASI ARTIK BURDA seninkinde bir şey kalmadı artık diye bağırarak elindeki kartını vermeye çalıştı.bende bagırarak benim keyfim yerinde dedim ve camımı kapadım sonra buda yine bi takıp makaslara girerek hızlıca uzaklaştı.

yani bukadr kaba ve artist bir şekilde yanıma gelip sayfanı değiştir diyebiliyorlar.boşverin arkadaşlar adamların kültür seviyesi buraya erişemez hiç birzaman..

8. Bu mesajı için 10 kişi holigan'ye teşekkür etti:

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

https://forum.grandepuntotr.com/memb...-34df7511.html

Verdiğin plaka bu üyenin ama aracı siyah ..

Kadir K.
    kadoku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 ** 0178
    Edilen teşekkür: 436

Selçuk, bu plakayı teşhir etmen iyi oldu aslında, bu arkadaş hangi foruma mensup bilmiyorum ama bizden ilk kopan gruptan zaman zaman görüştüğüm seviyeli arkadaşlar var eğer onlara mensup ise gereğini yapacaklarına eminim en azından böylelerinin teşhir edilmesi lazım ki bir daha aynı hatayı yapmasınlar, ayrıca hiç kimsenin trafikte kimseyi böyle ucuz sebepler yüzünden tehlikeye atmaya hakkı yok ben bunu onun cahilliğine veriyorum.

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

selcuk temiz
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

femoli doğru diyorsun pardon siyahtı.ve kaputta 2 tane beyaz şerit cizgisi vardı dogru.ozur dilerim arkadaşlar mavi olarak oyle kalmıs aklımda

Erdi YILMAZ
    Fiat Türkiye Forum
    FiatTR | PuntoTR
    GrandePuntoTR
    Punto Forum Siteleri
    erdiyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 5938

Alıntı holigan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba

cumartesi aksamı yeni sahranın orda kendi şeridimden giderken birden arkama 34 DF 7511 plakalı mavi bi punto yanaştı.daha sonra bi kaç makas atıp kendi gösterisini yaptıktan sonra yanıma gelip kornaya bastı ve sayfanı değiştir İSTANBUL TAYFASI ARTIK BURDA seninkinde bir şey kalmadı artık diye bağırarak elindeki kartını vermeye çalıştı.bende bagırarak benim keyfim yerinde dedim ve camımı kapadım sonra buda yine bi takıp makaslara girerek hızlıca uzaklaştı.

yani bukadr kaba ve artist bir şekilde yanıma gelip sayfanı değiştir diyebiliyorlar.boşverin arkadaşlar adamların kültür seviyesi buraya erişemez hiç birzaman..
    burada aktif oLarak yer aLmayan, başka siteye geçiş yapan bir üyemiz.
    zaten bu şekiLde davranarak seviyesini ortaya koymuş. bizim sitemizin bir üyesi oLup, başka siteye çağırma mantığını anLamak zor cidden.

ben o üyemiz adına senden özür diLiyorum. maaLesef kötü niyetLi üyeLer diye bahsettiğimiz üye örnekLeri bunLar. maksatLarı gptr çatısı aLtından insanLarı başka yerLere sürükLemeye çaLışmak.

GrandePuntoTR iLktir, öyLe de kaLacaktır. birLik ve beraberLiğimizi kimsenin bozmasına izin vermeyeceğiz.

FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
    Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com

14. Bu mesajı için 8 kişi erdiyilmaz'ye teşekkür etti:

selcuk temiz
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

erdi sen neden özür diliyorsun estafurullah biliyorum ne maksatlı olduklarını.burdaysam eger sizin yardımseverliğiniz ve kaliteli bi bilgi alış-verişiniz sayesindedir.kişisel bakmıyalaım.sonucta bu forum hepimizin bunlar sana bana değil grandepunto.tr'ye karşı yapılan saldırılardır.

16. Bu mesajı için 3 kişi holigan'ye teşekkür etti:

Ziyaretçi047

Keşke yerinde ben olsaymışım

sezgin agus
    La Cordélio AGUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    35 AP 3261
    Edilen teşekkür: 400

Ben Henüz Daha Cok Yeni Aranizdayim Ve Acikca Söylemek Gerekirse Gayet Te Memnunum Ben Burdaki Arkadasliktan Dolayisi Ile Cok Havla.... Dicem Olmayacak Ama Benim Umrumda Degil Hele Bide Stickerim Geldiği Vakit Gp Min Arkasina Da Onu Yapiştirdgim Vakit Tutmayin Beni.....

19. Bu mesajı için 3 kişi AGUS'ye teşekkür etti:

selcuk temiz
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı Cihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keşke yerinde ben olsaymışım
    cihan ne yapardın ?

Ziyaretçi047

Boşver ya 18+ konuşmayim şimdi. Kimseye kötü örnek olmak istemiyorum.

mustafa can
    kronik gp cann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    41DP782
    Edilen teşekkür: 657

Boşver ya 18+ konuşmayim şimdi. Kimseye kötü örnek olmak istemiyorum.
    yanlışa yanlışla cevap verilmez arkadaşlar,her ne kadar aynı konuda birden fazla site olması konusunu doğal karşılasamda,bu rekabet işini konunun açılışında bahsettiğiniz şekilde yapmaya kalkışan arkadaşlar varsa bence hep birlikte bu arkadaşların ayrılmasından mutlu olmalıyız.Şahsen eğer beni bu yöntemle yanına çekmeye çalışan birisi olsa üstüne para da verseler gitmem o siteye,dolayısıyla bu şekilde davranan harici arkadaşlar bu sitedeki birlikteliği daha da perçinlemeye yardımcı olurlar.Bu açıdan teşekkür edilmesi gerek bence,Ama bu siteden ayrılan arkadaşlardan bazılarının (ki hiç birini şahsen tanımam) yaptıkları davranışları eleştirirken " bizden olmayan herkes seviyesiz ve yanlıştır" noktasına da gelmemek lazım geldiğine inanıyorum,çünkü bu nokta eleştirdiğimiz insanlarla aynı noktadır.Unutmayalım ki bu siteye üye olmakla beraber ikinci veya üçüncü bir siteye üye olan (benim gibi) arkadaşlarımız da mevcuttur içimizde.Sevgiler.
    İNSAN YAŞADIKÇA DEĞİL,YAŞAMADIKÇA YAŞLANIR..

23. Bu mesajı için 7 kişi cann'ye teşekkür etti:

Ziyaretçi047

Yanlış anlaşılma olmasın lütfen. Adam gelecek bana trafikte makaslar atacak. Taciz edecek beni. Bi de sök o stickeri felan gibi artislik yapacak. Ben ona oracıkta araba kullanmayı da makas atmayı da sitede gezmeyi de öğretiveririm.

25. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mustafa FIRINCI
    mustafaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1569

Yanlış anlaşılma olmasın lütfen. Adam gelecek bana trafikte makaslar atacak. Taciz edecek beni. Bi de sök o stickeri felan gibi artislik yapacak. Ben ona oracıkta araba kullanmayı da makas atmayı da sitede gezmeyi de öğretiveririm.

katılıyorum sana cıhan.bu kadar yapılan terbıyesızlık ve tacız gormemezlıkten gelınemez.bende olsam senın yapmayı dusundugunu yapardım...
    Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...

HaKaN ZHR
    == 火 == HKNZHR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    01 YE 464
    Edilen teşekkür: 86

bence bukadar tartısmayın istedikleri de bu zaten zaten herkes istedigi yerde istedigi gibi takılıyor.. kafa yoracak şeyler degil bunlar bende baska bi olusuma uye oldum mesaj sayım 5 i gecmez sonucta özgür irade denilen şey bu olsa gerek ... cok kücükken çalıştıgım iş yerindeki bir ata sözünü yazıyorum yeterince konuya damgasını vurur sanırım...

ADİ BİR TAŞ ALTIN BİR KÂSEYİ KIRDIGI ZAMAN.
    NE TAŞIN DEGERİ YÜKSELİR...NEDE ALTININ DEĞERİ DÜŞER...

28. Bu mesajı için 4 kişi HKNZHR'ye teşekkür etti:

Levent CEYLAN
    (̅_̅_̅(̅ЛЭВЭНТ̅_̅(̅(̅( )ڪے THuNDeRCoP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 117

Way be bakalım daha neler öğreneceğiz bu siteden Şu stiker banada gelsin bakalımda umarım banada boyle bırı yanasır. Severim ankara sokaklarını

Serkan ALTUNAY
    MethyLen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34 BOR 65
    Edilen teşekkür: 83

Seni istanbul'da görelim forum sayfalarında değil aslan
    Hayat herkesi adam yapar , seve seve hemde..

sezgin agus
    La Cordélio AGUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    35 AP 3261
    Edilen teşekkür: 400

Alıntı MethyLen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Seni istanbul'da görelim forum sayfalarında değil aslan

gp nin amacı kendine baktırtmaktır hız değil.... diyen bir dost'a yakısmadı bu msj.... ben yanlıs anlamdıysam acık bir yarıs teklifi bu.... olmadı sizin gibi gencleri pistlerde görmek isteriz....

Sayfa 1/2 12 SonSon