Grande Punto 2008 yılında da gençlerle buluşmaya devam ediyor. Grande Punto ana sponsorluğunda gerçekleşen 2008 yılının ilk partisi 25 Nisan Cuma Otto Santral’da!
“Frankie Knuckles”ın performansıyla yer alacağı bu partiye 2 kişilik davetiye kazanmak istiyorsanız, işte cevaplamanız gereken soru:
“Grande Punto 1.4 Benzinli Turbo T-Jet motorumuzun torku nedir ve 0’dan 100 km’ye kaç saniyede çıkar? ”
Doğru cevabı banu.kumcu@tofas.com.tr mail atan ilk 2 kişi bu parti için 2 kişilik davetiye kazanacaktır.
Bol şanslar
bilsem de gidemeyeceğim için yanıt yok![]()
Hadi bilin çabuk. Ben bildim, ilk bileti kaptım. Teşekkürler.
Erdi buluşmada demiştim sana di mi, o partiye gitmek lazım diye![]()
abi vaLLa senLe konuşmuştuk bu durumu, şans işte
maiL'i gondereLi cok oLdu ama, geLen otomatik yanit biraz düşündürüyor tabi : )
Ofis Dışında Otomatik Yanıtı
Konu erdiyilmaz tarafından (23/04/2008 Saat 00:21 ) değiştirilmiştir.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Öncelikle herkese ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederiz.
Evetttttttttt
Talihliler belli oldu bu şanslı arkadaşlarımız;
1- Cem Cebeci
2- Berkan Bayındır
Arkadaşlar çift kişilik davetiyelerinizi perşembe günü Tofaş Genel Müdürlük Zincirlikuyu danışmadan temin edebilirsiniz.
Bir sonraki organizasyonda görüşmek üzere
Cem;belki bir site haberi daha alırsın oralarda
bu puntocular bir araya gelmeye görsün![]()
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
hayırLı uğurLu oLsun, kısmet bi dahaki partiye artık : )
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
teşekkürLer sağoLun banu hanım,
insaLLah artık onda biraz daha erken davranabiLiriz
Teşekkürler Banu Hanım![]()
Yoo niye bir dahakine olsun? Erdi gelmek istersen, kazandığım bilet 2 kişilik.
Banu Hanım tekrar teşekkür ederim, kendim ve sitemiz adına.
Eehhe yoktur öyle bir şart, sanmam.
Biletix
benden bahsediyor, bence : )biletix Nickli Üyeden Alıntı
madem grande punto organizasyonu neden bizim gibi puntoya gönül verenlere teklif yapılmıyor haksızlık bu ama
Geçen senelerde bilet verecek kişiler aranıyordu bu sene kıymete binmiş ne işse hayırlısı olsun bakalım bu arada banu hanım sizi aramızda görmek ne güzel umarım buralardan fazla uzaklaşmazsınız . Sizi sadece bilet dağıtırken görmek istemiyoruz organizasyonlardada birlikte olmak dileğiyle![]()
femoli, bu konuda hemfikirim![]()
Banu Hanım'ın aramızda olmaması bizim için bir kayıptır.
metallica konseri icin aynı guzellıgı yapacak kımse olsa alnından operım onun![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri