Merhaba GP'ci dostlar.
GP'mi alalı 4 ay oldu, mükemmel bir araba , daha önce malum kyio 2 vardı, alırken kyio'yada GP'yede göz attım ,kesinlikle kıyaslanamaz, performans, işçilik hep bir adım önde , forumda arkadaşların yaşadıkları bazı problemleri okudum çogunlugu herkesin yeni bir araba aldıgında, başına gelebilecek şeyler ,sınıfına göre üstün bir araba herkesin keyifle kullanmasını dilerim.
Fiat Grande Punto Multijet 1.3, 75, BG, Active, Rock Siyahı
hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun aktif forumlar dilerim..
aramıza hoşgeldin![]()
Hayırlı olsun,hoşgeldiniz,
HoŞgElDnS...
hoşgeldiniz, aracınız hayırlı olsun. güle güle kullanın![]()
Daihatsu Copen
Güle güle kullanın, kazasız belasız. Aramıza hoşgeldiniz...
GP in mirror is faster than they appear !
hoşgeLdiniz, yeni aracınız hayırLı oLsun
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
hosgeldin keyifli forumlar
hoşgeldiniz keyifli formlar
Hoşgeldin İshak...
Aranıza hoş geldin İshak! Forumda aktif olmanı dilerim...![]()
Aracınız hayırlı olsun aktif formlar dilerim.
İnsanın kendi şahsına rahmeti, başkasına rahmetinden daha büyüktür.
hayırlı olsun.güle güle kullanın
aracın hayırlı olsun,aramıza hos geldin,allah kaza bela vermesin...
Aracınız hayırlı olsun hoşgeldiniz aktif forumlar
GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
Merhaba arkadaslar bende Gp 1.3 MJ almaya karar verdim istanbulda 1-2 yaşında arıyorum. yardımcı olabilecek var mı?
Merhaba GP'ci dostlar,
Haftasonu GP ile gezerken aklima süper bir fikir geldi, seyir halinde giderken yolda bir sürü GP 'ci dostlar ile karşılaşıyoruz , acaba bizim gruba dahil mi demek geçiyor içimden ortak bir işaret belirlesek mesela ?
nasıl olur sizce?
e stickerlarımız var birbirimizi tanımak için![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri