arkadaslar internette gezerken bir site gordum,
gereksiz kornalardan rahatsiz olan arkadaslar bir incelesin, eger isteyen varsa
Destek Ol kısmından bu kampanya ya destek olabilirsiniz...
bosakorna çalma diyorsanız aşağıdaki linki tıklayın![]()
AŞAĞIDAKİ RESİME TIKLAYARAK SİTEYE ULAŞABİLİRSİNİZ
BKC
SİTEYE ULAŞMAK İÇİN YUKARIDAKİ RESİME TIKLAYINIZ
Konu Ah-MeT tarafından (30/03/2008 Saat 23:21 ) değiştirilmiştir.
ben oldum.
bende oldum.
Ben zaten gerekli olduğunda çalmak istiyorum ama kornam çok sert olduğu için istesemde bazen çalamıyorum çalana kadarda gerek kalmıyor çalmaya ama gereksiz yere korna çalanlarada karşıyım tabiki
bende oldum
ben de destek oldum
ehLiyeti aLırken bizim bir trafik hocası vardı, yayaLarı kör sağır diLsiz oLarak düşünün derdi, uyarmak için korna çaLmaktan çekinmeyin diye öğüt verirdi.
gereksiz durumLarda çaLınmasına ben de karşıyım, özeLLikLe taksi ve doLmuşcuLar çok yapıyorLar. umarım siteye destekLerin faydası oLur.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
bennnn
ben de oldum
bende oldum... =)
Bende destek verdim ...
hem imzamla destek oldum, hemde önerimlebende kendimce bir yöntem geliştirdim. kırmızı ışık yeşile dönerken 1. saniyede korna çalanların tam önündeysem eğer. arabayı kaldırmak için içimden 10 a kadar sayıyorum. korna çalmakla yürümüyomuş demekki diyorum.
nasıl ama ?
Daihatsu Copen
bende destek oldum gereksiz yere korna çalmayalım hele önümüzde yaya varsa saygısızlıkdır bu zaten
bende gereksiz korna çalınmasına karşıyım ki bu gürültü kirliliğine çoğunlukla ticari araç sahipleri neden oluyor, özellikle ışıklarda sarıdan yeşile dönme anında korna çalan sabırsızlarada çok kızıyorum yanlız bazen öyle yayalarda var ki insan korna çalmadan edemiyor, kaldırım dururken yoldan yürümeyi adet edinmiş hatta arabayı gördüğü halde yoldan çekilmeyen yol benim diyenler varya işte ben onlara çok kızıyorum basıyorum kornayı.
Benim korna buton kısmıda zor basıldığı için üşeniyorum fazla yüklenmeye o yüzden çalamıyorum yani ister istemez destek oluyorum
Bence gerekli heryerde çalınması gerek sadece boş durduk yere hava maksatı ile çalınmasına karşıyım ... Kornasız bir araç düşünemiyorum...
Ben de destek oldum...
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
Fiorino ilk önce kornasız çıkacaktı kirliliği önlemek için ama kornası warmı yokmu bilmyorum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri