forumumuza hoşgeLdiniz.
canınızı sıkan durumLarın tekrarLamaması dilegiyLe, keyifLi sürüşLer
Merhaba arkadaşlar ben emre... Gp mi 3 hafta önce aldım tanışmak bugüneymiş.
Aracımı aldığım günden beri arabamın üstünde kara bulutlar dolaşmakta. Daha 0 galeriden çıktım eve giderken öndeki kamyon çukura girdi ve kamyondan yola vidalar döküldü biride sağ arka lastiğime isabat etti... ve bu sabah tam aracıma binecekken ağ tarafın anahtarla çizilmiş olduğğunu gördüm kimn yaptığınıda bilmeme rağmen gören olmadığı için birşey yapamıyorum ve gerçekten çok sinirlendim kendimi zor frenliyorum daha 1300 km yola yapmış 3 haftalık araba nın boyası astara kadar çizik Arkadaşlar bu tip şeyleri eminimki yaşayanlarınız olmuştur bu oto farelerine nasılı çözüm bula biliriz arabama bindiğimde dedimki ah bir dilin olsada bana söylesen kimin yaptığını yokmudur acaba son sistem kameralı felan bir alarm yada alarm taktırıpta memlun olanlarınız varmı...
forumumuza hoşgeLdiniz.
canınızı sıkan durumLarın tekrarLamaması dilegiyLe, keyifLi sürüşLer
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
hoş geldin,geçmiş olsun çok can sıkıcı bir durum.böyle insanlara kelimeler bazen yetersiz kalıyor.sıkma canını her araç sahibinin başına gelebilir.
Hepinize teşekkür ederim Allah hepimizi böyle farelerden korusun diyorum
hoşgeldin gecmiş olsun keyifli forumlar
hoşgeldiniz
inşallah tekrarı olmaz hayırlı olsun keyifli formlar
Aramıza hoş geldiniz.
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
Hoşgeldin Emre, yaşadıkların can sıkıcı gerçekten umarım bir daha tekrarlanmaz...
aramıza hoş geldiniz geçmiş olsun aracınız hayırlı olsun gplerimiz biraz dikkat çekiyo kıskanılıyo galibaallah daha beterini vermesin
Hoşgeldiniz foruma Emrecan. Üzüldüm tabi başına gelen olaya. Ankara' da bu tür olaylara alışacaksın otolara zarar vermeyi kendilerine görev biçmiş sokak serserisi var. Geçmiş olsun inşallah tekrar yaşamazsın
Hayatında her şey ters gidiyorsa BELKİ SEN TERS YÖNE GİDİYORSUNDUR... Eski Kullanıcı Adı: ckentli
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri