keisnlikle kaçırmayın bence fiyatta malzemede 10 numara![]()
bora abi farımın tekinin ayakları kırık o halde takas düşünür müsün
wala abı takas deılde bole satarsan hemen alırım eger dusunursen(ama bı dusun yaw)
0536 448 14 65
ŜĘŔĎÅŖ
Yaw Bora, ben bu farlarla halen ilgileniyorum ve halen gelip göremedim. Hafta sonu bir rahatsız edeyim artık seni. Kendi farlarım ile takasa gireyim ama benimkiler siyah değiş, tamamen standart hali. Bir göreyim de seninkileri...
çok güzel gösteriyo arabayı bence satma ama sen bilirsin araba böle daha bi havalı bende böyle yaptırmayı düşünüorum alırım dicektim ama şimdi daha erken ilk başka şeyler taktırcam sonra ona gelcek sıra![]()
Alpercim biliyorsun aracımı satmayı düşünüyorum o yüzden satın alıcak olan adama ayıp olmasın kusura bakma yani sağlam 2 standart farla takas etsem daha uygun olucak..
Teşekkür ederim ama bunları size verirsem ben farsız kalırım dolayısıyla öneriniz imkansız..
Berk istediğin zaman bekliyorum zaten bende standart olan farlarla takas düşünüyorum ama farların nesini görmek istiyosun anlamadım yani resimde ne görüyorsan o zaten
Sağolun bende daha güzel göründüğünün farkındayım fakat aracımı satıcam o yüzden üstünde bu farlarla standart gp fiyatına satılmasını istemiyorum![]()
gece görüşünde bır etkı oluyormu bu şekıldebora bey?
ok dır teşekurler yarın sızı rahatsız edebılırım bu konuda
sende haklısın abı ben sordum.hayırlı satıslar araba we malzemeler ıcın...
ŜĘŔĎÅŖ
sadece farları alsak takas yapmasak bı fıyat alabılırmıyım acaba? sadece kakartma dusunuyodum ama bole bıseyde olur![]()
Konu tempesty tarafından (22/03/2008 Saat 12:25 ) değiştirilmiştir.
SATILDI![]()
Gözün aydın Bora, farlar yaylar derken gerisi de satılır umarım kısa sürede![]()
Cgty almıştır .. hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan
:closed:
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri