aramıza hoşgeldin keyifli forumlar atilla abi heralde ''selamın aleyküm'' kısaltılmışıben anca onu çıkardım bu kısaltmadan
![]()
sa abiler ben yeni katıldım aranıza babam 2008 punto 1.4 8v 77hp punto aldı benimde böle modidiye falan ilgim var ondan bu siteyi buldum ok hosuma gitti üye oldum daha ehliyet almama 2 sene var artık hayırlısı iki sene sonra araba bnm suan fazla biseyapamıyorum anca sizi izliyorum buda yeter simdilik neyse iiforumlar![]()
aramıza hoşgeldin keyifli forumlar atilla abi heralde ''selamın aleyküm'' kısaltılmışıben anca onu çıkardım bu kısaltmadan
![]()
hoş geldin kardeş
hoşgeldin sinan
ayrıca atilla ne cabuk ihtiyarlığı kabullendin-
![]()
Hoşgeldin sarısinan aktif forumlar dilerim. Modifiye güzeldir tabi ama her önüne geleni aracına koyma.
İnsanın kendi şahsına rahmeti, başkasına rahmetinden daha büyüktür.
Hoşgeldin Sinan...
hosbulduk abi 1 sene oldu foruma girmemedaha yeni okuyorum hosgeldin mesajlarını hehe biraz kısaltarak yazmısım özürdilerim abilerim
![]()
abicim kusura bakmayaa biraz gec cevap verdim, ama tanısma mesajlarını tekrar okuma gibi bi özelligim yokdur.kusura bakmayın valla cok güzel sahsen bende memnunum babamda cok memnun valla bizi okadar cok beklemedik acıkcası en fazla 10 gün falan bekledik hemen zaten kapının önündeydi arac dısarda otopark gibiplakayı biraz bekledik okdar yani
![]()
hoşgeldiniz, aktif forumlar..
hmmmmmmmm......
Green
Aleykümselam hosgeldin sinan..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri