kazasız belasız günler dilerim
Hatırlarsanız Kırmızı GP im pert oldu ve yenisini Siyah aldım. Yeni bir konu açıp Dualogic hakkında detayları yazacağım. Sanırım bu konu hakkında detaylar pek yok sitede![]()
İşte Özellikler;
1.3 mjet 90 bg Dualogic.
Ziebart 2. derece cam filmi
Ziebart Diamond Gloss boya kotuma
Ziebart iç koruma
15" Carre Jant
6000K Xenon
Mtech Beyaz sis far ampulü
Mtech beyaz park ampulü
kazasız belasız günler dilerim
hayırlı olsun, güle güle kullanın.![]()
Daihatsu Copen
hayırlı olsun kazasız sürüşler. profilden yeni aracınız ile ilgili güncellemelerinizi yapınız lütfen.
hayırlı olsun diyelim o zaman
Hayırlı olsun Volkan...![]()
Hayırlı olsun.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
hayırlı olsun kazasız belasız ...
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin![]()
hayırlı olsun güle güle kullan
Ziebart Diamond Gloss boya kotuma
dediği teflon mu acaba ?
ѕєη вєηιм нєя gє¢є єƒкαяıм gözüм∂єкι уαşıм ѕιgαяα ∂υмαηıм ѕєη вєηιм ∂αмαя∂αкι кαηıм gözüм∂єкι уαşıм şαηℓı вєşιктαşıм.. кαℓвιмιη єη σятα уєяιη∂є вüуüк вιя уαηgıη ναя αℓєνℓєя ιçιη∂є.. вєşιктαş ѕαηα уємιη σℓѕυη.. вιтмєує¢єк ѕєν∂αη мєzαяıм∂α вιℓє.. çαяşı
SATILIK REMUS EGZOST
http://forum.grandepuntotr.com/satilik-parca/32546-satilik-remus-egzost-1-3-dizeller-icin.html
abi hayırlı olsun allah tekrarını yaşatmasın
İyi günlerde kullanman dileğiyle...
hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
bir sorum olacak 2 numara film ön camlarda polis tarafından sorun oluyor mu?
Hayirli Olsun...
Hayırlı olsun, umarım bu aracınızla daha keyifli günler geçirirsiniz, tekrar kazasız belasız.
Dualogic, speedgear'a göre bence daha başarılı bir şanzıman. Speedgear daha fazla elektronik olduğundan ve vites geçişlerini sağlayan kayış sisteminin tamiri daha zor olduğundan daha nazik bir şanzıman. Dualogicdeki robot herşeyi hallediyor ve daha fazla mekanik, bence daha keyifli. Speedgear zaten sadece palio ve albealarda mevcut.
GP in mirror is faster than they appear !
Bu kez kazasız belasız inşallah..
Hayırlı sürüşler.
ben dualogic i beğenmedim.
vites geçişleri çok uzun sürüyor...
speedgear(CVT) herzaman tek geçerim)
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Diamond Gloss özellikle koyu renk araçlara Ziebartın uyguladığı çok kaliteli bir boya korumadır. Ultra Kkoruma diye geçen korumadan farkı daha parlak durmasıdır.
Ön cama yaptırdığın zaman aracın içi çok koyu duruyor. Önceki aracımda ön camlar 2 arkalar 3 dereceydi ve içi pek gözükmüyordu. 1 sene boyunca 1 kere bile sorun yaşamadım. Eğer araba çok sıradışı ve serseri formatında durmuyosa artık polislerde bişi söölemiyolar. Ama benim terciğim ön cama film yaptırmamak. Beni araçta 5 camda var ön camda yok. Bu arada Ziebartın 2 numara filmi piyasadakilerden daha geçirgen içi gözüküyor.
Dualogic Sistem CVT ve Speedgeardan daha farklı çalışan bir sistemdir. Detayları paylaşmak için bir başlık açmak istiyorum aslında. Fırsat bulursam tecrübelerimi anlatmak istiyorum böylece düşünen tüm arkadaşlara yardımıc olabilir.![]()
Konu anvil tarafından (12/03/2008 Saat 10:22 ) değiştirilmiştir. Sebep: Lütfen çoklu alıntı butonunu kullanalım
Hayrılı olsun. Allah kaza bela göstremesin inş.
Unutmayalım EMNİYET KEMERİ sizi ve sevdiklerinizi, 2 Kg'lık YANGIN TÜPÜ aracınızı kurtarmak için.....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri