Özarlar hakkında hiç iyi şeyler duymadım. Biryerlerde orjinal diye yan sanayi veya ikinci el malzeme takıp sıfır faturası kestiklerini okumuştum. Çok fazla şikayet alan biryer. Benim çok yakın bir arkadaşımın motorunu da bu şekilde toplamışlardı ve araba yolda motor gümletmişti.
Bizim forumda da bir konu var bunlarla ilgili...
https://forum.grandepuntotr.com/serv...n-ucret-2.html
Al bi tane de burada...Dikkat edin bunlar servis memnuniyetsizliği değil, direk dolandırıcılık ithamları dolu şikayetler..
desibel ; Cinsiyet : Erkek
; Yaş : 32
; Nereden : Türkiye
/ Kayseri ; Tarih : 12/05/2005 30/08/2000 tarihinde TOFAŞ ana bayisi
ÖZARLAR ltd. şti firmasından TOFAŞ marka 1997 model tipo marka araç satın aldım. Parasını nakit olarak ödedim. Aracın tescilini almak istediğimde vekalet geleceğini söylediler ve zaman istediler. TOFAŞ ana bayisi altında çalışan firmadan sıkıntı olmayacağını düşünerek aracı sattım. Sattığım kişi sonrasında 3 el değişmesi neticesinde son alan şahıstan aracın 01/07/1999 yılından itibaren hacizli olduğunu öğrendim. Araç bu olayın sonucunda şahsıma geri geldi. Ticari ve ahlaki kariyerime zarar gelmemesi için maddi ve manevi kayıplarla aracı geri almak durumunda kaldım.
ÖZARLAR firması sahibi Zeki ÖZAR’la konuşmamız neticesinde bu durumu çözeceklerini tahüt etti ve benden zaman istedi. Bu durum üzerine TOFAŞ markası altında çalışan bir firma olduğu için samimi olduklarını ve bu mağduriyetimi gidereceklerini düşünerek bekledim. Sürekli ısrarla gitmeme rağmen bu zamana kadar hiçbir gelişme olmadı. Sonucunda telaffuzundan dahi rahatsız oluyorum dolandırıldığımı anladım. Sonucunda yasal haklarım için mahkeme yollarına başvurdum. Bu olayların neticesinde TOFAŞ ismini kullanarak bir çok kişilere hacizli araç sattıklarını ve bu kişilerin yasal yollarla zararlarını alabildiklerini öğrendim. Bu gelişmelerin hepsi belgeli ve ispatlıdır. Böyle olayların neticesinde TOFAŞ gibi bütün yurtta isim yapmış
ÖZARLAR ltd. şti sahibi Zeki ÖZAR’ın bu denli rahat hareket etmesi hayli şaşırtıcıdır. Bu mağduriyetimin ve geçen beş yıl süre içerisindeki zararlarımın telafisi için yasal yolları ve böyle bir durum karşısında başka kişilerin dolandırılmasına müsaade etmemek için gerek basın gerek. İnternet. vb. yolları sonuna kadar tüketeceğim.TOFAŞ gibi bir firmanın yetkililerinin duyarsız kalmayacağınıda düşünüyorum. Bu durumu değerlendirmeniz ve gereken özeni göstereceğiniz için teşekkür eder başarılar dilerim..
isim
Telefon:0 544 Adres: Melikgazi
KAYSERİ
Yer imleri