18 sonuçtan 1 ile 18 arası

Konu: Kayseri Özarlar'a teşekkür

Kadir Eryılmaz
    mavi-punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kayseri
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    38 S
    Edilen teşekkür: 48

Mutlu Kayseri Özarlar'a teşekkür

Bugün havalandırma için Kayseri Özarlara uğradım. 15 dakika içinde havalandırma difizörünü, rot ayarını ve genel bir gözden geçirme işlemini yaptılar. Daha sonra benimle test sürüşünde bulundular. Ücrete geldiğinde difizörün garantiden değiştiğini, diğer işlemlerin kendi hediyeleri olduğunu söylediler. Bu ilglerinden dolayı Şaban Beye, Metin Ustaya ve diğer çalışanlara sonsuz teşekkürler.

Emre @
    ekorkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 437

Özarlar hakkında hiç iyi şeyler duymadım. Biryerlerde orjinal diye yan sanayi veya ikinci el malzeme takıp sıfır faturası kestiklerini okumuştum. Çok fazla şikayet alan biryer. Benim çok yakın bir arkadaşımın motorunu da bu şekilde toplamışlardı ve araba yolda motor gümletmişti.
    Bizim forumda da bir konu var bunlarla ilgili...

https://forum.grandepuntotr.com/serv...n-ucret-2.html

Al bi tane de burada...Dikkat edin bunlar servis memnuniyetsizliği değil, direk dolandırıcılık ithamları dolu şikayetler..

desibel ; Cinsiyet : Erkek ; Yaş : 32 ; Nereden : Türkiye / Kayseri ; Tarih : 12/05/2005 30/08/2000 tarihinde TOFAŞ ana bayisi ÖZARLAR ltd. şti firmasından TOFAŞ marka 1997 model tipo marka araç satın aldım. Parasını nakit olarak ödedim. Aracın tescilini almak istediğimde vekalet geleceğini söylediler ve zaman istediler. TOFAŞ ana bayisi altında çalışan firmadan sıkıntı olmayacağını düşünerek aracı sattım. Sattığım kişi sonrasında 3 el değişmesi neticesinde son alan şahıstan aracın 01/07/1999 yılından itibaren hacizli olduğunu öğrendim. Araç bu olayın sonucunda şahsıma geri geldi. Ticari ve ahlaki kariyerime zarar gelmemesi için maddi ve manevi kayıplarla aracı geri almak durumunda kaldım. ÖZARLAR firması sahibi Zeki ÖZAR’la konuşmamız neticesinde bu durumu çözeceklerini tahüt etti ve benden zaman istedi. Bu durum üzerine TOFAŞ markası altında çalışan bir firma olduğu için samimi olduklarını ve bu mağduriyetimi gidereceklerini düşünerek bekledim. Sürekli ısrarla gitmeme rağmen bu zamana kadar hiçbir gelişme olmadı. Sonucunda telaffuzundan dahi rahatsız oluyorum dolandırıldığımı anladım. Sonucunda yasal haklarım için mahkeme yollarına başvurdum. Bu olayların neticesinde TOFAŞ ismini kullanarak bir çok kişilere hacizli araç sattıklarını ve bu kişilerin yasal yollarla zararlarını alabildiklerini öğrendim. Bu gelişmelerin hepsi belgeli ve ispatlıdır. Böyle olayların neticesinde TOFAŞ gibi bütün yurtta isim yapmış ÖZARLAR ltd. şti sahibi Zeki ÖZAR’ın bu denli rahat hareket etmesi hayli şaşırtıcıdır. Bu mağduriyetimin ve geçen beş yıl süre içerisindeki zararlarımın telafisi için yasal yolları ve böyle bir durum karşısında başka kişilerin dolandırılmasına müsaade etmemek için gerek basın gerek. İnternet. vb. yolları sonuna kadar tüketeceğim.TOFAŞ gibi bir firmanın yetkililerinin duyarsız kalmayacağınıda düşünüyorum. Bu durumu değerlendirmeniz ve gereken özeni göstereceğiniz için teşekkür eder başarılar dilerim..
    isim
    Telefon:0 544 Adres: Melikgazi KAYSERİ
    Konu ekorkut tarafından (03/03/2008 Saat 22:11 ) değiştirilmiştir.

Emre @
    ekorkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 437

Alıntı ekorkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özarlar hakkında hiç iyi şeyler duymadım. Biryerlerde orjinal diye yan sanayi veya ikinci el malzeme takıp sıfır faturası kestiklerini okumuştum. Çok fazla şikayet alan biryer. Benim çok yakın bir arkadaşımın motorunu da bu şekilde toplamışlardı ve araba yolda motor gümletmişti.
    Bizim forumda da bir konu var bunlarla ilgili...

https://forum.grandepuntotr.com/serv...n-ucret-2.html

Al bi tane de burada...Dikkat edin bunlar servis memnuniyetsizliği değil, direk dolandırıcılık ithamları dolu şikayetler..

desibel ; Cinsiyet : Erkek ; Yaş : 32 ; Nereden : Türkiye / Kayseri ; Tarih : 12/05/2005 30/08/2000 tarihinde TOFAŞ ana bayisi ÖZARLAR ltd. şti firmasından TOFAŞ marka 1997 model tipo marka araç satın aldım. Parasını nakit olarak ödedim. Aracın tescilini almak istediğimde vekalet geleceğini söylediler ve zaman istediler. TOFAŞ ana bayisi altında çalışan firmadan sıkıntı olmayacağını düşünerek aracı sattım. Sattığım kişi sonrasında 3 el değişmesi neticesinde son alan şahıstan aracın 01/07/1999 yılından itibaren hacizli olduğunu öğrendim. Araç bu olayın sonucunda şahsıma geri geldi. Ticari ve ahlaki kariyerime zarar gelmemesi için maddi ve manevi kayıplarla aracı geri almak durumunda kaldım. ÖZARLAR firması sahibi Zeki ÖZAR’la konuşmamız neticesinde bu durumu çözeceklerini tahüt etti ve benden zaman istedi. Bu durum üzerine TOFAŞ markası altında çalışan bir firma olduğu için samimi olduklarını ve bu mağduriyetimi gidereceklerini düşünerek bekledim. Sürekli ısrarla gitmeme rağmen bu zamana kadar hiçbir gelişme olmadı. Sonucunda telaffuzundan dahi rahatsız oluyorum dolandırıldığımı anladım. Sonucunda yasal haklarım için mahkeme yollarına başvurdum. Bu olayların neticesinde TOFAŞ ismini kullanarak bir çok kişilere hacizli araç sattıklarını ve bu kişilerin yasal yollarla zararlarını alabildiklerini öğrendim. Bu gelişmelerin hepsi belgeli ve ispatlıdır. Böyle olayların neticesinde TOFAŞ gibi bütün yurtta isim yapmış ÖZARLAR ltd. şti sahibi Zeki ÖZAR’ın bu denli rahat hareket etmesi hayli şaşırtıcıdır. Bu mağduriyetimin ve geçen beş yıl süre içerisindeki zararlarımın telafisi için yasal yolları ve böyle bir durum karşısında başka kişilerin dolandırılmasına müsaade etmemek için gerek basın gerek. İnternet. vb. yolları sonuna kadar tüketeceğim.TOFAŞ gibi bir firmanın yetkililerinin duyarsız kalmayacağınıda düşünüyorum. Bu durumu değerlendirmeniz ve gereken özeni göstereceğiniz için teşekkür eder başarılar dilerim..
    isim
    Telefon:0 544 Adres: Melikgazi KAYSERİ

Eğrisini doğrusunu bilmeden kimseyi hiçbir şekilde bu şekilde suçlamak istemem fakat biryerlerde yazılıp çizildiyse en azından insanların duymaya bilmeye hakkı var diye düşünüyorum.

Kadir Eryılmaz
    Nereden
    Kayseri
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    38 S

Ben servis elamanı degilim, araçımla ilgilendikleri için teşekür ettim..Ben melikgazi mustafa eminoglu a. lisesinde öğretmenim ,servis sahibini enfazla araç alırken uzaktan gördün.serviste benimle ilgilenlere teşekür ettim.Emre o konuda bilgim yok..benim bildigim ruhsatta banka kıredisinde oldugu gibi hipotek varsa ruhsatta işlenir ...Borcu olan araçta alınmaz. Kayseride tanver vardı kapandı özarlar tek kaldı.Keşke bizimde diger iller gibi servis seçme imkanımız olsa ..10 KM bakımında 87 ytl yaptırdım..araçım şu an 17240km de mayısta 20000 olur ozaman fiyatı yazarım.

Kadir Eryılmaz
    Nereden
    Kayseri
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    38 S

EMRE BEY :bu gün ben servise gittin ve yukarda yazılanları kendilerine okuttum..bana mahkeme kararlarını gösterdiler.araç birbaşkasından takas alınmış ..kayseri emekte muzik sistemi satan sahıs arabayı almış...1 yıla yakın arabayı üzerine alması için sahsın beşinda koşmuşlar.arabayı üzerine almak istememiş..araba şu anda özarlarda yeşil renk 2000 motor tipo bana aracı gösterdiler ..paramızı almak için arabaya el kodurduk dediler..tofaşın tüm olanlardan haberi var dediler.tazmınat davası devam ediyormuş..paramızı alamıyoruz sahıs icradan kaçıyor dediler..
    sizden ricam hemen insanları ve kurumları suçlamayın...ben 20000 bakıbını 285 ytl ye yaptırdım güncelleme işlemi yapıldı ,motor yıkandı araç içdış temizligi yapıldı, firen balataları yeniymiş..10-20 bin arası gider dediler..baş usta metin beye ve çalışanlarına teşekür ederim..biraz hızlı yazdım imla hataları için özür dilerim..

6. Bu mesajı için 2 kişi mavi-punto'ye teşekkür etti:

cihangir ozturk
    chn73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 87

bende bakımlarımı özarlarda yaptırıyorum ve çok memnunum.

Ali İLHAN
    microab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Nevşehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    50 A* 4*4
    Edilen teşekkür: 690

Özarlar da yaptırmıştım 20.000 bakımını (Boya korumayı da oraya yaptırıyordum hep ama son oldu)

Kayseri den Nevşehir e gelene kadar direksiyonumun içine kanarya sıkışmış gibi sesler dinleyerek geldim,

-20.000 olmamış araca carbon-clear yapıldığını söylediler yapmamışlar--rot balansı bozup mahvetmişler--

bana fren balatasının değişmesi halinde ne kadar tutacağı ve değişmediği takdirde ne kadar tutacağını söylemişlerdi,

balatalar değişmemesine rağmen değiştiğinde istenmesi gereken fiyatı istemişlerdi ve kavga gürültü etmişik 2 saat oradakilerle...

Özarlar mı I IHHH...
    GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06

İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru

ertan yıldırım
    brvhgt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 515

bu adamlar taaaa izmirde bizi bile kazıkladılar orda bir araç toplattık daha doğrusu öyle sandık neler neler bana göre sahtekarlar en azından bazı çalışanları allah korusun

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

HaKaN ZHR
    == 火 == HKNZHR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    01 YE 464
    Edilen teşekkür: 86

araba sektöründe cok fazla yaşanan olaylar bunlar.. A şirketi B şirketi demiyorum.. arabanız varsa insanların gözün sagılacak inek hatta enayinin önde gidenisiniz.. her yerde insanlar size bu gözlerle bakıyor.. o yuzden herzaman işi bilen biri ile birlikte yaptırmak en iyisi.. herekse gecmiş olsun

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

Alıntı brvhgt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu adamlar taaaa izmirde bizi bile kazıkladılar orda bir araç toplattık daha doğrusu öyle sandık neler neler bana göre sahtekarlar en azından bazı çalışanları allah korusun
    Hoşgeldin Ertan abi
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

13. Bu mesajı için 2 kişi OzzY'ye teşekkür etti:

ertan yıldırım
    brvhgt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 515

dayanamadım yazdım napıyım

15. Bu mesajı için 2 kişi brvhgt'ye teşekkür etti:

Ali İLHAN
    microab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Nevşehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    50 A* 4*4
    Edilen teşekkür: 690

Ertan olmuyo ama kardeşim,hiç görünmüyorsun bak

[konu dışı için özür dilerim ama adamı yakalamışız burda ]
    GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06

İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru

Mustafa FIRINCI
    mustafaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1569

sanırım bunca yazılanlardan sonra kadır abı oranın onunden gecmez bır daha ama onemlı olan sızı memnun etmelerı...
    Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...

ayşe polat
    yengeç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Şırnak
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

Standart ileti

merhabalar kadir hocam nasılsınız ? ben öğrenciniz fatoş 2004 mezunu.....

Ogulcan ÖĞÜT
    Ogulcan.Öğüt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Karabük
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    78 SK 363
    Edilen teşekkür: 417

Fatoş konuya son mesaj 2008 in 6.ayında atılmıs Kadir abiye pm ile ulasabilrsin.Bu konuya pek bakcagını sanmıyorum
    Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...

anvil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1348

Alıntı yengeç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhabalar kadir hocam nasılsınız ? ben öğrenciniz fatoş 2004 mezunu.....
    ilahi fatoş. facebook mu sandın burayı

Serhat GEDİK
    Yarasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 54

Alıntı anvil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilahi fatoş. Facebook mu sandın burayı
    2006 Grande Punto 1.3 Multijet 90Bg 6ileri 195/55 R16 + (SP) Hi-fi Ses -> 26 EsEs

Murat YANIK
    Linos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    06 BE 7673
    Edilen teşekkür: 1268

Alıntı anvil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilahi fatoş. facebook mu sandın burayı

Değil mi?