oooo cok gecmıs olsun ne diyelim tabiyikide cana gelicegine mala gelsin daha kotu sonuclarda olabilirdi allah korumus uzun yolda tek sofor olunca dikkat dagınıklıgı malesef oluyor sizde tek sofordunuz galiba?
9 Şubat cumartesi günü İzmir den İstanbul a giderken Bursa Karacabey arasında kaza yaptım.
Bölünmüş yolda giderken bir anlık dalgınlıkla (dikkatsizlikle!) yolun kıyısına yaklaştığımı farkettim ve arabayı tekrar yolun soluna doğru yönlendirmek için direksiyonu kırdım fakat yerdeki mıcır yüzünden araba kaymaya başladı ve bir daha toparlayamadım. Arabayla taklalar atarak tarlanın içine indim. Emniyet kemerinin takılı olması sayesinde arabanın içinde savrulmadım ve çok şükür herhangi bir yara almadım.
Ancak puntomun hali içler acısı !
ön tampon, ön çamurluklar, ön farlar, kaput, radyatör parçalandı. Tavanın arkası çöktü ve dolayısıyla arka kapı direkleride çöktü. Arka kapı camları ve arka cam kırıldı. arabanın koltuğunda duran eşyaları zorlukla bulabildim. Bagajda duran opetten aldığım bardaklar tuzla buz oldu. özetle tamiri zor görülüyor. tamir olsada benim binmemde.
illa gelecekse cana geleceğine mala gelsin diyor ve sizlere kazasız yolculuklar diliyorum.
oooo cok gecmıs olsun ne diyelim tabiyikide cana gelicegine mala gelsin daha kotu sonuclarda olabilirdi allah korumus uzun yolda tek sofor olunca dikkat dagınıklıgı malesef oluyor sizde tek sofordunuz galiba?
Evet araçta tek başımaydım.
Geçmiş olsun, çok şükür size birşey olmamış. Arabayıda yeni almıştınız ama daha fazla kullanmak kısmet olmadı, umarım kaskodan yeni bir araba alırsınız ve moraliniz yerine gelir.
GP in mirror is faster than they appear !
cok gecmis olsuncanınıza bişi olmamış gerisi boş zaten aracnızla ilgili gelişmeleri bizle paylaşırsan cok sevirinirim tekrar geçmiş olsun...
Çok geçmiş olsun.. Taklalar atan arabanın içinde hiç bir şey olmadan çıktıgınıza çok sevindim..
GP'nin biri gider biri gelir, önemli olan size bir şey olmaması..
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
çoook geçmiş olsun evet yine tekrarlıcaz ama cana geleceğine mala gelsin sağlık oldukça varlık her zaman oluyo tekrar geçmiş olsun...
Büyük geçmiş olsun.Cana gelen mala gelsin.Gp lerin içinden yara almadan çıkmak güzel.Aracınız %99 perte çıkar, tekrar geçmiş olsun...
eger aracınız bir yaşını doldurmadıysa ve ilk sahibiyseniz kasko size aracın şuanki 0km bedelini ödiyecektir.
hakan büyük geçmiş olsun
sağlığın yerinde ya önemli olan o gerci mal da önemli ama
önce sağlık allah daha beterinden saklasın
çok geçmiş olsun.size bişey olmamış ya gerisi hiç önemli değil.
çok gecmiş olsun kardes. aramızda olmana sevindik
abi büyük geçiş olsun yaa. dert etme arabayı, boşver. sana bişi olmamış ya....
hakan abicim çok geçmiş olsun valla okuyunca ürperdim allah korumuş araba tekrar geri gelirde senden bitane daha gelmezdi.büyük geçmiş olsun abi
Hakan Abi çok geçmiş olsun..
Büyük geçmiş olsun !
Palio Speedgear 1.2 16v
çok büyük geçmiş olsun...
gelen mala gelsin size bişey olmasında...
tekrardan büyük geçmiş olsun!!!
Büyük geçmiş olsun Hakan! Sana hiç bir şey olmadığını duymak sevindirici... Verilmiş sadakan varmış... Umarım bu, yaşadığın son kaza olur...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri