tercih tabiki senin
Fakat ben bu anlamsız soruna yınede cvp vereyim
Hiç düşünme AL![]()
Öncelikle merhabalar,
Forumunuzu bir süredir takip ediyorum. GP'ları beğeniyorum ve mümkün olursa alma niyetim de var ama o kadar çok sorun mesajı okudum ki bu forumda acaba hata mı ediyorum diye bir fikir oluştu. Herkes kendi arabasını sever tabii ki ama mümkün olduğunca objektif yaklaşarak, genel anlamda GP (dizel) öneriyor musunuz? Bir de 75HP dizel kullanıcıları memnun mu, keşke 90HP alsaydım dedikleri oluyor mu? Teşekkürler
tercih tabiki senin
Fakat ben bu anlamsız soruna yınede cvp vereyim
Hiç düşünme AL![]()
valla alcaksan dızel al zaten..hem dızelı dıger araclara gore cok daha sessız calısıyor..
benzınlı alma en az 230 kurus yakıosun..almıskende kullanmadım ama 90lık hos gelıyor kulaga
ben cok seviyorum aracimi....![]()
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
gp aldıktan sonra sende çok seversin.. öle şeker bir araç bu.. kendi kendini sevdiriyo : )
burayı inceleyiniz
https://forum.grandepuntotr.com/gene...nde-punto.html
sorunuza gelince alabiliyorsanız 90'lık alın ama 75'likten de memnun kalacağınızdan eminim.
bence de al
hatta satalım![]()
oncelikle hos geldiniz aramıza... disel güzel bir secim performans ve ekonomi bakimindan(kendi açımdan konusuyorum) benim aracim 75hp hiz tutkunuyum yinede beni tatmin ediyor tabi t-jet 120 hp olsa daha bir hoşolacakti. ama yinede 75hp m den memnunum... butcenize gore dynamic veya emition versionlarını tavsiye ederim saygılar...
75 hp yi gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. ne 90 lığı ararsınız ne 6. vitesi. dişli aralıkları ve torku sizi yeterince tatmin edecektir.
kardeşim bende gp alıcam yakın sürede ben benzinli alıcam ama dizelleri daha ii galiba her araçta sorun vardır o birazda bizim kendi kullanmamıza bağlıdır diye düşünüyorum hiç düşünmeden al derim![]()
Cevaplar için çok teşekkürler.
Not: Kelepir GP alınır. (Yok yok henüz değil)
içindeki bir kaç parça sesinden başka hiç bir sorunla karşılaşmadım,severek aldım,severekte kullanıyorum
Mjtd zaten son iki yılda kendi hacminde dünyanın en iyi dizel ünitesi seçilmiştirGp gerek görünüm ve donanım gerekse fiyat ve güvenlik olarak sınıfının gerekliliklerini fazlasıyla yerine getiren bir araç, hayırlısı olsun...
Ben 90 hp dizel kullanıcısıyım ve çok memnunum kesinlikle almanı öneririm. Ama aile için düşünüyorsan bagaj istiyorum dersen biraz daha düşün derim.
İnsanın kendi şahsına rahmeti, başkasına rahmetinden daha büyüktür.
Bu başlığı okudukça gülüyorum aslında. Bu sitede var olup da hayır gp önermiyorum diyen çıkar mı![]()
Cüneytim
yakışır sana
senin canavarın eşi yok yawwww))
GP'den her yönü ile memnunum tek endişem ilerde çabuk dökülmeye başlar mı arabanın parçaları düşüncesi. 1 yıldır kullanıyorum 23.000 km deyim ve bu yönden herhangi bir sımıntı yaşamadım inşallah ileride de yaşamam.
gp kullandıkça bağlanılan bi araç,ilk başta biraz karambole aldım aracımı ama şimdi arabayı kitledikten sonra bi de etrafında dönüyorum.çocuğum gibi.ve hafif modifiyeye cok müsait,şık bir araç.
bende benzinli otomatik var.dizelleri bilemem ama otomatik iyi sayılır.
birde arkadaşların dediği gibi eğer alacaksan kesinlikle dynamic ya da emotion versiyonunu al pişman olmazsın hem de araban havalı durur.
Alacaksan dizel alacaksın elbette. 75 lik alt devirlerde turbo lag i az ve daha canli bir motora sahip. Sana kesin olarak bir tavsiyem olacak, zarar etmek istemiyorsan kesinlikle ikinci el ve garanti kapsamında bir araç al. Aslında ben VW grubu bir aracı almanı öneririm dizel olarak fakat satan yok uygun fiyatlara ve az km lerde. Düşük km li ve yeni ve uygun fiyatlı dizelleri sadece GP da gördüm ben. Satanların da neden sattıkları malum gibi geliyor bana. Tüm bunları göze alarak yakışıklı bir araban olsun istiyorsan al. Bundan daha uygun fiyatlı ve güzel görünümlü bir araba da yok.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri