11 sonuçtan 1 ile 11 arası

Konu: geç ısınıyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Ömer Fahri Yazıcıoğlu
    omerfahri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 0

Standart geç ısınıyor

merhaba arkadaşlar,
    benim aracım çok geç ısınıyor. bir hayli yol gidiyorum. motor sıcaklığı ancak normale geliyor. benim gibi düşünen varmı?
    yoksa bu araçlar böylemidir.
    multijet 1,3 dizel

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Dizeller benzinlilere göre biraz daha geç ısınıyor, bence normal ama servise de bir danış istersen...

Aslı KILINÇ
    quixotic2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    34 NLP 37
    Edilen teşekkür: 100

Ömer bey dizeller benzinlilere nazaran biraz daha geç ısınır. normaldir yani. ama bunu çok sorun ediyorsanız bir servise gösterin derim.
    Daihatsu Copen

Bilgehan AYKUL
    biloGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 54

malesef dizeller geç ısınmakta. forumda bu konu hakkında daha evvel yorumlar yapılmıştı, orda daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
    Palio Speedgear 1.2 16v

ertan yıldırım
    brvhgt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 515

bunlar gene iyi ısınıyor helebir 1.9 jtd doblo kullanın anam anam o ısınana kadar gitceğim yere varıyorum

Süleyman ÖZEN
    çaylak-fırlama suleymanozen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 BSY 25
    Edilen teşekkür: 75

Alıntı brvhgt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunlar gene iyi ısınıyor helebir 1.9 jtd doblo kullanın anam anam o ısınana kadar gitceğim yere varıyorum
    ben ayrıca kullanıyorum ertan abi dedigin kdar var ama söyle diyim motr yagıylada cok alakası oldugnu farkettim motor yağı degişmesinden yaklasık 6000km snra motor dha gec ısınıyor
    arabamın 40000 bakımı gelmişti ve arac gec ısınıyordu dediğin kdr oluyodu ama bakımdan snra sbh ilk calıstırmamla birlikte eskisine nazaran cok kısa zmnda motor ısında hatta bende cok sasırdım bu motor geç ısnıyodu noldu buna die,,cözüdm ki motor yağı nekdr yeni olursa motor okdr cabuk ısınıyo...(kişisel deneyimim bu oldu,farklı düşünen varmı)
    Sadece bana bak !
    Bana yalan söyleceksen önce gözlerimle anlaş !
    Ancak bu komplo beni yıkabilir, dayandığım destekler devrilir.
    Çirkef ”Kaf-kef” deme ne olur..
    Tek başınalığın yolcusu tek olur….

ali kemal metin
    dejavu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 BD 2134
    Edilen teşekkür: 282

Alıntı suleymanozen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben ayrıca kullanıyorum ertan abi dedigin kdar var ama söyle diyim motr yagıylada cok alakası oldugnu farkettim motor yağı degişmesinden yaklasık 6000km snra motor dha gec ısınıyor
    arabamın 40000 bakımı gelmişti ve arac gec ısınıyordu dediğin kdr oluyodu ama bakımdan snra sbh ilk calıstırmamla birlikte eskisine nazaran cok kısa zmnda motor ısında hatta bende cok sasırdım bu motor geç ısnıyodu noldu buna die,,cözüdm ki motor yağı nekdr yeni olursa motor okdr cabuk ısınıyo...(kişisel deneyimim bu oldu,farklı düşünen varmı)
    ewet benimde 30 bin bakımını dün müslüm abide yaptık. harbiden benim motorda dün erken ısındı bu sabahta işe gelirken biraz daha erken ısındığını farkettim. nasıl şdir acaba. şimdi bu işin uzmanları pek mantıklı değilde diyebilir. acaba diyorum pisikolojikmi diyorum.
    ha bu arada arkadaşlar daha 3000 km de sıfır diesel toyota kullanıyorum onunda motoru neredeyse bizimki kadar geç ısınıyor diyebilirim arkadaşlar. yani bu ısınma süreci normal arakadaşlar. hemde bizim kartel korumasının olmadığını düşünürsek..
    GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi

mehmet savasçı
    Kendi isteğiyle üyeliği silinmiştir. memat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06 BK 7478
    Edilen teşekkür: 275

Alıntı brvhgt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen 1.3 leride öle

Alper Özkan
    alperozkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 4

dizel araçlar yol katettikçe ısınır ve bu normaldir ters olan bişi yok..felaket tellalı olmayın lütfen

SERHAT ARTUN
    serhatartun41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 SRT 99
    Edilen teşekkür: 37

Arkadaşlar şunu Unutmayin Dizel Araçlar Yol Yaptikça Isinir. Durduğu Yerde Isinmasini Beklerseniz Yarim Saat Beklemeniz Gerekir. O Yüzden Yapmaniz Gereken Ilk çaliştirmadan Itibaren 3 Dakika Kadar Araci Rölantide çaliştirin Ve Gaza Hiç Basmayin. Daha Sonra Hareket Edebilirsiniz Ama Benden Bir Tavsiye Daha Hararet Yükselmeden 3000 Devirin üstüne çikmamakta Fayda Var...saygilar

Alp BELGEN
    Alp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 326

DİZEL gec ısınır. Problem yapmayın.
    Fakat motoru çalıştırdıktan sonra öyle 3-5 dk. beklemeye gerek yok. 15 sn sonra kalkabilirsiniz. Sadece ısınana kadar 2500 - 3000 d/dk aralıgında kullanmaya ozen gösterın.