Merhabalar,
Forumda yeniyim geçen hafta 2011 grande punto aldım.
Yalnız acemiliktenmidir ilk araç heyecanımıdır bilmiyorum ama alırken fark etmemişim sonradan fark ettim malesef.
Aracı çalıştırınca direksiyon sistemi arızası olduğunu öğrendiğim ikaz ışığı devamlı yanıyor arada sönüyor fakat birkaç konuda gördüğüm gibi direksiyon sertleşmesi falan olmadı çok şükür aksine city direksiyon gibi oldukça yumuşak gerçi city direksiyonu açtığımda fark olmadığı için bilmiyorum ama. Aldığım arkadaşa söyledim o da ben 3 yıl bindim o kadar uzun yola gittim hiç birşey olmadı ben aldığımda da yanıyordu dedi. Bu konuda ne yapmam gerekiyor ücreti tahmini ne olur?
İkinci bir konu ise direksiyon tuşlarından sol tarafta bulunan tuşlar ilk gün bi çalıştı sonrasında çalışmaz oldu acaba bi ayarını falan mı değiştirdim anlamadım. Ve orjinal teybin ses açma kapatma tuşu biraz hor kullanıldığı için lastik kısmı baya bir deforme olmuş teybi kapatıp açmak baya bi işkence bu yüzden. Sadece o tuşu değiştirme imkaınımız var mı?
Bu konularla ilgili daha önce açılmış bi konu varsa bulamadığım için konuyu açmak zorunda kaldım.
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Yer imleri