Pedal commander cihazını 2.5 aydır kullanıyorum, aracım 1.4 fire fun 77hp bu motoru bilenler bilir performansının azlığını, fakat 2.5 aydır inanın bambaşka bir araca biniyorum sanki, kaç kere yazılıma girmeyi düşündüm 6-7hp için bile o kadar para gözen çıkardım ama iyi ki de yapmamışım, pedal commander cihazı yazılımdan daha manyak bişey çıktı Ayrıca şunu belirtmek isterim bu cihazı taktırdıktan sonra ki ilk full depomda 56 km fazla yol yaptım, forumda denk geldim pedal commander için yakıt arttırır demişler ama benim yakıtım hiç artmadı ve hala da cihazdan önceki yakıt değerlerine göre tasarruf ediyorum.Bu cihazı kullanmasını bileceksin ,araç; cihazın verdiği ivmelenmeden sonra hala ısrar edip 5000-6000 devir çevirirseniz yakıtınız artar haliyle ve bu normalde de olan bir durum, zaten gaza dokunduğunuz anda ivmelenme veriyor daha sonrasında dip gaza doğru giderseniz ilk başta hissettiğiniz atikliği hissedemiyosunuz onu belirteyim.Bu cihazı taktırmak isteyenler bence hiç tereddüt etmesin, ben çok memnunum, zaten bu cihazı denemek istersen Ankarada ki yer için konuşuyorum deneme sürüşü imkanınız var, beğenmezseniz de 7 gün içinde iadeniz mevcut, ama kullanmaya başladıktan sonra iadeyi hiç düşünmeyeceksiniz.
Yer imleri