merhaba arkadaşlar
forumumuzun facebook sayfası takip eden arkadaşlar görmüşlerdir
özellikle grande punto ve linealardaki insanı uyuz eden soyulma veya beyazlaşma sorunu için bi süredir araştırmada idim sticker uygulayan arkadaşlar var ama ben kalıcı bi şey düşünüyordum bugün bi arkadaşa facebooktaki sayfada bunun için çözüm aradığını paylaşmış ve verilen cevaplarda aşağıda linkini paylaştığım satıcı kendi üretimi ile silinmeyen tuş takımı yapmış satıyor açıkcası hoşumada gitti daha önce kartalda biri vardı saçma sapan paralar istiyodu bu onun çok altında bi fiyata geliyor ben bi takım sipariş verdim istenirse eve ücretsiz kargo ile kapıda ödemeli de geliyor elime geçip montajını yapınca yine buradan resim paylaşacağım
Not: Satıcıyı tanımam kesinlikle bi çıkar menfaatim yok tamamen forumdaki arkadaşların faydalanması için paylaşıyorum
Linea Punto Fiorino Bipper Nemo Teyp Tuş Takımı Oto Teyp Tuş Takımı Teyp Tuşu Oto Teyp Tuşları GittiGidiyor'da 281473269
ayrıca satıcı ismi ve numarasıda 0532 206 44 95 yakup ağın arayarakta iletişimede geçip kapıda ödeme ile edinilebilir.
Yer imleri