daha önce yanlış okumadıysam iki tip var biri sökülmüyor eğer o ise sökemeyip komple değiştirenler olmuştu
S.a arkadaslar bu gun klimayi calistirdim ve gicirlili bir ses gelmeye basladi 2 -3 saniye gicirti sesi geliyor yani kompresör devreye girdiginde sanki ses geliyor devreden cikinca kesiliyor kompresor kasnak bilyesi degistiren varmi aranizda ve kendi degistiren varmi ben denedim sokemedim kasnagin resmini ekliyorum![]()
daha önce yanlış okumadıysam iki tip var biri sökülmüyor eğer o ise sökemeyip komple değiştirenler olmuştu
G.Punto 2008 1,3 m.jet dynamic
Geande punto 90 likmodele ait resim yukardaki , internetten baya bi arastirdim yanlis anlamadiysam selenoid valfli sistem benim ki yani kavrama yok kasnak komple surekli donuyor eger yaniliyorsam bilgilendirin lütfen malum klima sistemi pahali ve yeni ağır bakımları yaptirdim baya masraf çıktı
Aynı sorun benim 75likte de var.birkaç yere gösterdim,kimse kasnak değiştirmekten yana değil.Hepsi,çıkma kompresör kitleme derdinde hem de sıfırından daha pahalıya![]()
Benimde yakın zamanda başıma geldi kasnağı degistirdim kayışı degistirdim şimdi bir sorun yok 100 lira kasnak kayış 30 lirada işçilik verdim
Arkadaslar bir hafta once serviste agir bakimlarini yaptirmistim aracin kayışta değişmişti takılan kayis yukarda fotosu büyük takılmış o yüzden kacirma yapiyor eski kayışı takmak geldi aklima eski kayışı taktım ses kesildi aklinizda bulunsun kayış atlama yapınca gıcırtı sesi yapıyor servise soyledim getirin bakalim dedi müsait olunca goturcem
Normalde 1.3 multijetlerde 1320-1328 arası oluyor. Ben 1325 taktırmıştım üzerinde çıkan 1322 diydi mesela.
Konu timbaz tarafından (02/05/2017 Saat 00:43 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri