önceden verildimi yada izlendimi bilmiyorum ama çok hoşuma gittiler paylaşmak istedimhttps://www.youtube.com/watch?v=H6ZOJtz79mA YouTube - Abarth - pubblicità altalena YouTube - Pubblicità ABARTH: il casello...YouTube - Abarth - pubblicità altalena
Konu brvhgt tarafından (18/12/2007 Saat 01:39 ) değiştirilmiştir.
ertan abi valla süper videolar ilkine bittim teyze iniyoyaayrıca puntonun ses felaket yaw
eee kolaymı powered abarth teyze bile şahlanmış abarth sayesinde
teyzem abarthmış biraziki tane daha var biri yeşil biri kırmızı ah ya bi olsa şöle abarthımız fızzzzzzzzzz diye gitsek fazlamı abarthtım acaba
![]()
bu yeşilden neden Türkiyede yokki![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
can yeşil olsaydı türkiyede alırmıydın harbiden![]()
abi yeşil punto cam tavan beyaz O.Z jant düşünsene bi![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
o yeşil puntoya bittim yaw çok tatlı bi rengi var
cokkk güzeLdi teşekkürLer.
can valla ben yeşille kırmızının oratasındakini isterdimzevkler ve renkler tartışılmaz tabi ama yeşilde mavide gride siyahta ne rank olursa olsun ben yinede alırdım punto sonuçta
![]()
YouTube - officine abarth bu videoyu yeni buldum sonuna kadar izleyin sonu çok güzel YouTube - Abarth grande punto
Konu brvhgt tarafından (26/12/2007 Saat 00:15 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri