arkadaşlar elimde bulunan ve kullandığım opet kartın arka bölümünde ayen şöyle yazıyor...

*bu kart fiat yakıt güvence sistemi üyelerinin yakıt alımlarında kullanmaları için verilmiştir. araca özeldir. YAKIT GÜVENCE SİSTEMİ ARACIN GARANTİ SÜRESİ İLE SINIRLIDIR.. araç satıldığı zaman lütfen bu kartı aracın yeni sahibine veriniz. bu kartın mülkiyeti opet petrolcülük a. ş. ye aittir. bulunduğu zaman lütfen en yakın opet akaryakıt istasyonuna teslim ediniz.*

şimdi benim büyük harflerle yazdığım yer kafama takıldı. bu demek mi oluyor..?? aracın garantisi bittiğinde ben opetden yakıt almaya devam edersem (yakıttan kaynaklanan problemlerde) garanti kapsamında olmıcam anlamına mı gelir..????

artı birde bize özel olan kartı neden sonraki kullanıcıya vereceğim.. çünkü biz onları internet ortamında şifreli olarak kullanıyoruz. artı kendi cep telefonlarımızla bu kartları okeylettik bizim adımıza kayıtlı diye biliyorum. çünkü ben telefonla adımı soyadımı gönderdimki kartı okeylettim ve biriken çip paralarımı kullanabiliyorum.. kartı okeyletmezseniz çip para ve puanlarıda kullanmıyorsunuz. ve buna adıma yaparak okeylettim..