Ilan yayiydadir.
SM-G7105 cihazımdan gönderildi
Arkadaşlar aracımı motokaravan almak için satıyorum. Şu vw t3'leri kafaya taktım buaralar. Tanıdığında bu tip araç olan varsa takasa da girebilirm.
İlanım daha onay sürecide. Numarası:290111392
Aracım temiz ilk elden beri bende. Kazası boyası yok. Birkaç rütuşluk işlemi var ve biraz daha istiyor da ben yaptıramadım. Kış lastikleri orjinal hız sabitleme(sinyal ünitesinden) kapı bandları, ayak dayama, cam ve eşik çıtaları ile motor alt muhafazası ve birde arka park sensörü taktırmıştım aracıma. 34 bin yazdım fiyat olarak ancak pazarlık mevcut. araç 62 bin2de burada. Herkese iyi günler.
Ilan yayiydadir.
hocam bir ay önce haberimiz olsa arkadaşa alırdık..hayırlı satışlar..
Sagolasin. Yeni verdik ilana kismet hayirlisi diyelim.
1 hafta önce olsa kesin almıştım![]()
Ben de kararsizdim satmakta ama artik veda vakti geldi
Karavan istiyorum.
Arac satilmistir. Konu kapanabilir.
Tabii ki. 33.250 istedim. Adam Firesundan geldik bos donmeyelim diye israr edonce 33'e biraktim. Ama az mi cok mu yoksa ederimi onu bilmiyorum. Sonucta sattim artik.
Tabii ki. 33.250 istedim. Adam Giresun'dan geldik bos donmeyelim diye israr edonce 33'e biraktim. Ama az mi cok mu yoksa ederimi onu bilmiyorum. Sonucta sattim artik.
SM-G7105 cihazımdan gönderildi[/QUOTE]
Baya bi uyguna gitmiş![]()
Alana da satana da hayırlı olsun.
Sent my iPhone using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Abi ilani gorduyseniz aracta boya isleri vardi. Mecburen dustum fiyati. Bilmiyorum baska arac alacagim icin beklemedim verdim. Hayirlisi.
Hayirlisi olsun bence ederine gitmis tesekkurler
Hocam araban güzel 2 3 ay arayıştayım bulursam senin gibi satamazsan veya aracına talibim hayırlı pazarlar
Hayırlı satışlar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri