Kardeşim gönlüne göre versin allahım, inş. Maşallah güzel araç kaçmaz.
ARKADAŞLAR 4 YILDIR KULLANDIĞIM ARACIMI ÜZÜLEREK YENİ ARAÇ ALDIĞIM İÇİN SATIYORUM, ARAÇ ÇOK TEMİZ KULLANILMIŞ VE BAKIMLARI EKSİKSİZ VE ZAMANINDAN ÖNCE YAPILMIŞTIR,FULL BAKIMLI BİR ARAÇTIR .BAKIMLARI GARANTİSİ BİTTİKTEN SONRA İZMİR USTA TARAAN YAPILMIŞTIR.İLGİLENEN ARKADAŞLAR 0533 3039631 NUMARALI TELEFONDAN ULAŞABİLİRLER.
Fiat Bravo 1.4 T-Jet Dynamic Plus 2010 Model 37.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 276021759
Konu placebomnt tarafından (19/03/2016 Saat 22:10 ) değiştirilmiştir.
Kardeşim gönlüne göre versin allahım, inş. Maşallah güzel araç kaçmaz.
teşekkürler, herkes aracını övmek ister ama ben aracımı 4 yıl boyunca çok severek kullandım, kendimden daha iyi baktım desem yalan olmazrutin bakımları dışında hiç beni üzmedi ama en ufak seste bile hemen ustanın güvenli ellerine bıraktım. bravo toplumumuzda kıymeti bilinmiyor , bende üzülerek satıyorum inanın ama 4 yıl 100000 km kullandım insan bi süre sonra değişiklik istiyor .
Hayirli satislar. Aracin masallahi var durumum olsa kacirmazdim. Tam istedigim arac. Ayrica c a g d a s in elinin demesi araci gozumun kapali almama yeter. Bende tum bakimlarimi c a g d a s ta yaptiririm.
Konu halilimo tarafından (20/03/2016 Saat 12:44 ) değiştirilmiştir.
hayırlı satışlar , güzel araç bana göre c sınıfında alınabilecek f/p oranı en yüksek araç millet keriz gibi sırf çakma alman diye boş eski kasa astra lara 40-45 bin arası fiyatlar veriyor bravo nun tek kusuru zayıf ikinci eli oda hemen satmayı düşünmeyen biri için önemli değil
Fiyat performans oranında bence en güzel seçim.
Sent my iPhone using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
2016 diye piyasaya sür gram göze batmaz değeri bilinmeyen tek fiat aracı. hayırlı satışlar
Bende Çok beyendim.
Hayırlı satışlar, aracın maşallahı var, imkan olsa kaçırılmayacak bir araç,hayırlı olur inşallah.
Beklenen Şuan Düşünüyorum....
2009 Fiat Grande Punto Fire Fun
2006 Opel Vectra 1.6 essentia
2011 Fiat Grande Punto 1.4 fire active
Hayırlı satışlar..
2010 Grande Punto 1.4 T-Jet
Hayırlı satışlar olsun. Maşallah...
Grande Punto 1.4 Fire Dynamic 2011
Hayırlı satışlar
İlan kalkmış. Araç satıldı sanırım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri