272307701 no.lu ilanımı 10 Şubat 2016 da ücretsiz şekilde ilana verdim. Süresi dolunca tekrar yayına almak istediğimde önüme fahiş fiyatlar çıkıyor. Eskiden tekrardan ücretsiz olarak yayına ilanımızı alırdık, senede bir hakkımız olurdu. Doping seçeneğini isteğe bağlı şekilde kullanırdık. Şimdi bu site fazla büyümenin vermiş olduğu güven ile maalesef kullanıcılara dayatma yaparak zorla para ödeterek ilanı tekrardan yayına almaya başlamış. Eski sisteme geri dönülmesi dileğiyle. Bu site bizim ilanlarımız ve alışverişlerimizle ayaktadır. Üstüne bir de bu tip para politikaları zararlarına olur. 3 aylık dopingli ilana 49 TL gibi bir para talep edilmekte.Sizlerde bu durumdan şikayetçi olarak bu durumun önüne geçebilirsiniz..Şunu merak ediyorum ki 1 ay içerisinde aracım alıcı bulmak zorunda mı? Bulamazsa benim her ay ekstra ücret ödemek zorunda kalmam etik mi? Hele de 2 ay öncesine kadar yıllarca sistem böyle değilken? Ayrıca her dakika reklam ve bülten maili atan site bu değişiklik için neden bilgilendirme maili/mesajı atmadı?