Merhaba Arkadaşlar, dün akşama doğru dağlık alandan yokuş aşağı inerken süratten dolayı virajı alamadım 360 derece dönerek tepelik alana çarptım. Ön tampon yerinden çıktı, radyatör dağıldı bunlar gözle gördüğüm kısımlar. Aracı çekiciyle servise çektik. Bugün bana 6500 tl masraf çıkardılar. Kaportada felan hiçbişey yok sadece tampon ve radyatör gözle görülen bunlar,

Mesela sağ önfarın içten tırnağı kırılmış far sağlam değişecek dediler. Aklımda kaldığı kadarıyla listede şunlar vardı,

Ön tampon demiri - 1058 TL
Su radyatörü - 200 TL
Fan - 550 TL
Sağ ön far - 550 TL
Z rotlar -
Tampon - 750 TL
Davlumbazlar - 260 TL
Klima Gazı
Antifiriz-
İşçilik - 850 TL

Haricinde alt takımda bişeyler daha vardı ama hatırlamıyorum. İş çilik hariç değişecek parçaların fiyatını 5,700 küsür bişey çıkarttılar. Bende parçaların yan sanayisinin listesini istedim. Onun içinde yarın fiyat verecekler, tahminim yan sanayi parçalar için işçilikle yine 4000 küsür bişey söylerler. Arabanın hemen hemen yarı fiyatı bişey çıkardılar. Sizce napmalıyım? Aracı yarın ordan alıp sanayiye mi çektiriyim. Bunu yaparsam 100 TL de hasar tespit parası alacaklar. 100 Tl hasar tespiti 70 TL çekici yine aracı servise götürürken 70 Tl daha çekiciye verdim toplamda hiçbişey yapmadan aracı sanayiye götürsem cebimden 240 TL çıkmış olacak.