emotion modeli olabilir.zaten bu modelin panelleri diğerlerinden farklı.Ama şimdi puntonunsitesine girdim de bu renk konfigüratörü bölümü güncellenmekteymiş.Bu ise yeni modellerde değişiklik olabileceğini göstergesidir.
gp aracımı almak için kapora verdiğim bayi 2008 model gp ların göstergelerinin değiştirildiğini ve daha güzel olduğunu söyledi.bu konuda bilgisi olan varmı.ayrıca acaba koltuk döşemelerinde de değişiklik yapılmış olabilir mi?teşekkürler..
emotion modeli olabilir.zaten bu modelin panelleri diğerlerinden farklı.Ama şimdi puntonunsitesine girdim de bu renk konfigüratörü bölümü güncellenmekteymiş.Bu ise yeni modellerde değişiklik olabileceğini göstergesidir.
ben daha yenı aldım 2008 model dınamıc ama aynı gostergelerde bı fark yok
Gösterge panelinin dışında koltuk döşemeleri ve iç mekanın rengi de değişmiş. Bizim 2008 model puntomuzda koltuk döşemeleri siyah içinde gri ön konsol siyah ve kapı kollarında gri renkte kumaş ar. Normalde koltuklar ve ön konsol sarı olması gerekirdi.
eski hali daha güzel![]()
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
eskı halı cok daha ıyı yaaa![]()
Açıkçası bej tonları ve koltuk yapısı benim zevkime hitap etmiyor.İnşallah benim gp de yenilenmiş olanlardan gelir.
Merak etme yenilenmiş olanlardan gelir, yeni renk uyumu bence de eskiye göre daha güzel
bencede eski hali daha güzel
dinamiklerde yol bilgisayarini 2 satir yaptilar. yenilerdeki krom detaylar fena degil ama eski gostergedeki font daha iyi gibi duruyor.
GP in mirror is faster than they appear !
aracım dün eskişehir birmot bayiine geldi.discrepancy arkadaşımızın bahsettiği değişiklikler benim aracımda da mevcutçbana daha hoş olmuş gibi geldi.bu arada lastiklerin bridgestone olması beni mutlu etti.
Yeni göstergeler diyince bende farklı bırsey oldu zannettim.Aralarında pekbir fark yok.
Oyun bittiğinde şahta piyonda aynı kutuya konur...
Aracı 29000 ytl ye koç indirimiyle aldım.artı park sensörü hediye ettiler
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri