Büyük geçmiş olsun kardeşim
Arkadaşlar Dün gece kaza yaptım direğe çarptık malesef hastaneye kaldırıldım arabayı görme fırsatım olmadı sadece resim çekmişler kasko da yok size arabam pertmi ? yada masraf ne olur arabaya bakmadan bilemeyiz ama sizin tahminlerinizi merak ediyorum(
![]()
Büyük geçmiş olsun kardeşim
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Çok geçmiş olsun.
Hava yastıkları açılmış. Yastık açılınca pert derler.
Discovery cihazımdan gönderildi
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasin.
GT-N7100 cihazımdan gönderildi
Gecmis olsun![]()
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
Cok geçmiş olsun hocam. Siz iyiyseniz gerisi önemli değil...
Grande Punto 1.4 Fire Dynamic 2011
Çok geçmiş olsun.
Sent my iPhone using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Çok geçmiş olsun. Eski aracım palio ile aynı bunun benzeri bi hasarım vardı araç pert oldu hurdacıya sattık toparlamaya çalış dicem ama eskisi gibi olmaz. Keşke kasko olsaydı en azından pert parası alırdın
D6603 cihazımdan gönderildi
Cok gecmis olsun.ciddi hasar var.keske kasko olsaymis
Geçmiş olsun umarım iyisinizdir.
geçmiş olsun toplamak sıkıntı olur eskisi gibi olmazda
eğer niyetiniz olurda toplarsanız sanayide temiz çıkmalar oluyo çıkma parçayla toplayın
G.Punto 2008 1,3 m.jet dynamic
Gecmis olsun. Kaso varsa perte cikar gibi gozukuyor.
Saygilarimla.
SM-N910C cihazımdan gönderildi
buna benzer bir kazayı arkadaşım başka marka araçla geçirdi..6-7 bin gibi bir rakam ödedi ama hava yastıkları açılmamıştı.. önemli olan siz iyisiniz gerisini boşver halledilir..çok çok geçmiş olsun..
Hocam bu kadar büyük bir kaza anlattıktan sonra, sağ olduğunuza şükredin. Mal canın yongasıdır ama yapacak bir şey yok. Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
10 bıne yakın masrafı cıkar bırde hurdacıdan fıyat teklıfı alın sonra kazalı tamır olmus olanlarının fıyatlarına bakın sonuca gore karar verırsınız
ama bu araç toplama ısı ıle ugrasan kısılere bı danısın benım bı arkadasım benzer kazayı 2009 lınea ıle boluda yaptı ayıya çarptı
havayastıkları vs hepsı acıldı kasko yok ankaradan bırısı ıle anlastı adam arabayı cekıcı ıle geldı aldı anahtar teslım 6500 tl ye yaptırdı 10 ay once
Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim. İlk kazamdı Allah kimseye göstermesin
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri