emniyet kemerinin tokasını taktığınız yere wd40 ile temizleyin düzelebilir. belki oradaki sensor kemerin takıldığını algılamıyordur.
Arkadaşlar mrb seyir halindeyken bir iki gündür emniyet kemeri takılı değil uyarısı alıyorum.kemer takılı olmasına rağmen.birkaç saniye ötüp kendiliğinden duruyor.sebebi ne olabilir ?
Konu Scottie tarafından (19/12/2015 Saat 01:19 ) değiştirilmiştir. Sebep: Küçük Harf kullanınız
emniyet kemerinin tokasını taktığınız yere wd40 ile temizleyin düzelebilir. belki oradaki sensor kemerin takıldığını algılamıyordur.
selam;
aynı sorun bende de vardı. FIAT yetkili servisine gittim sorunu söyledim, tokanın orjinal parçası 170tl dediler. Parça ellerinde olmadığından 1 hafta sonra gelir dediler.
Sonra oradaki usta içini kırıp temizleyip yapıştırıp teslim etti 10 dakikada bir sorun kalmadı.
Bende henüz böyle bir sorun olmadı ama olsa da rahatsızlık veremez. Şöyle ki; Cruise Control montajı yaparken sağolsun halil abi bu uyarı sesini kapattı. Emniyet kemeri takılı olmasa da o uyarı sesini duymuyorum ama uyarı sesi duymadığım için de asla kemer takmamazlık yapmıyorum.
Bende de kafasına göre yapıyor. Biraz oynatınca ses gidiyor veya kendiliğinden kesiyor. Şuan için rahatsızlık vermiyor fakat kesin çözümünü bilenler var ise paylaşırsa sevinirim.![]()
benim muayneye 1sene var .ben ikazin sesini kapattim .
ben 15.10.2014 te muayneden geçtim 3 aysonra arızalandı . halille bilgisayara baglanıp sesi kapattık .2016 12 ayda muayne var kısömetse ozamana kadar kullanmayı düşünüyorum . muayne zamanı degiştiririm . yada ses kapalı osekilde de girsemmi
senin muayne nezaman benim 15.12.2016 da
MUAYNEDEN OSEKİDE GEÇTİNMİ
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri