oto piyasasında işler kızışıyo fordun vervesi ortalığı kavuracakmış gibi görünüyo bakalım fiat ne yapacak gp 2006 da ortalığı yaktı zaten ardından cilio korsa 207 308 derken fiatı yenisi bu foto yeni uno olacakmış 2009-2010 gibi üretilecekmiş benim hoşuma gitmedi sizce nasıl bilmem
geri döndüm......
ben böyle bir arabanın çıkacağına ihtimal vermiyorum çünkü tam bir toyota Yaris çakması olmuş.
çok değişik duruyor araç yaw fena sayılmazama o jantlar oyle gelmez turkiyeye tahminen...
Aracın arka tarafı da C4 e benziyor sanki azıcık...
Fiat Grande Punto StarJet Emotion 1.4 16V 95Bg
bence hiçte fena deil eminim cıkarsa tutulur zaten günümüzdede bir cok yeni tasarım diğer araçlara benzemiyormu ?
Benziyor tabi
Geçenlerde Peugeot nun 308 modelini inceledim.Arka tarafı yeni Bravoya benziyordu
Artık safkan modeller değil,birçok araçtan toparlanarak ortaya karışık yapılan modeller var...
Fiat Grande Punto StarJet Emotion 1.4 16V 95Bg
uno şu anda hala üretiliyor ve satılıyor ama resimdeki ile alakası yok. tek kapı ve van olarak bulmak mümkün. tabi güney amerika ülkelerindebrezilya ve arjantin Fiat web sitelerine bakarsaniz görürsünüz.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
Bence fena olmamış.Seri üretim daha farklı olacaktır tabi eğer gerçekse![]()
bencede sanalda kalmayıp üretilirse fiat bir bomba daha patlatıcak gibi görünüyor
hoş gibi duruyor jantlar haricinde! ama diğer açılardan da bakmak gerek!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri