ağlamak istiyorum sayın seyirciler,
derya kuzuları bunlar,
yeme de yanında yat misali
yaz beni listeye![]()
siyah çok güzel görünüyo hatta tartışmasını yaptıımız fara göre çok daha şık...![]()
Sonunda yapmışlarmı yaaa. Hele şükür. Siyah olanı çok güsel durur eminim siyah araçlarda fardaki abartı büyüklük kapatılmış olcak artık. Bence grandelerin görsel olarak tek kötü yanı abartı büyük farlardı şimdi 10 numara olacak.Fiyatını merak ettim ama.
fiyat konusu belli değil arkadaşlar. maalesef yüksek fiyat olabilir. ama bu sadece bir tahmin.
Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg.
yaw inanın muhalefet olsun diye söylemiyorum yani tamamen zevk meselesi ama ben hakkatende siyah olan farı hiç beğenmedim çok fazla karanlık olmuş hele ki arabanın üzerinde düşününce böyle kapkara bir far yaniözelliklede siyah,kırmızı,orleans renklerine hiç gitmicektir emin olun.Alıcak olsam alttaki tercihim olurdu.
meşhuur listemizi başlatsak nasıl olur?
1- unik06 : (1 takım - siyah)
arkadaşlar gerçekten almak isteyenler buraya yazabilir ve bi liste oluşturabiliriz. Ürün 1 aya kadar gelir belki 40 gün emin değilim. ama burada bir liste oluştururuz ve ben ortalama bir rakam verebilirsem ilk alanlar ve ayrıca toptan alacağımız için iyi bir indirim alabiliriz.
Tempesty'e
Ben krom olan farın daha iyi olduğunu düşünüyorum ama ara sıra kafam siyaha gitmiyor değil. Kırmızı'ya siyah uyuyo mu uymuyo mu aklımda soru işareti. sizce egzotik kırmızı için hangisi arkadaşlar?
Oruç kardeşim eminmisinbak bizim karanlık farlarımızın içinde en azından yan tarafında sinyal kısımlarımız bi renk zıtlığı yaratıyor oyuk daire kısmı desen yine öyle bence bizimkiler daha hoş duruyor ya bu farlar tamamen kapkara içinde 2 tane ufak top var far diye o kadar...bunlar simsiyah olucak bence bi daha düşün derim. heleki koyu renk veya kırmızı puntoya hiç yakışmaz bea
![]()
Konu tempesty tarafından (18/11/2007 Saat 00:14 ) değiştirilmiştir.
gerçekten çok güzel ama çok pahalıdır bunlar beni aşar ....
vay müthiş ankaraya gelince bir el atayım![]()
bende krom olanı beendim ya diğeri için bence aracın siyah camların siyah jantların siyah filan olması lazım kara şimşek gibifiyat belli olsun listeye girmem an meselesidir..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
yaklaşık bir fiyat tahmininde bulunabilseniz talep daha sağlıklı oluşur.
fiyatına göre bende almak isterim.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
fiyatı uygun olursa bende alırım![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Arkadaşlar photoshplayıp bi görsek aslında photoshop yetenği iyi olan arkadaşlar bir kaç renk ile uygulama yapılsa (örn neworleans mvi için)
150-250 arasında olur diyorum. 200 benim tahminim.
200 civarı olursa hemen alalım
ben biraz daha yüksek olur diye düşünmüştüm. fiyatı dediğiniz seviyelerde olursa talebin çok olacağını düşünüyorum , dışardan kim getirtiyorsa çokcana getirtsin![]()
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
Fiyat uyarsa bende alırım birtane.
İkisi de güzel bence.Ancak 200YTL lik fiyat bence çok iyimser![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri