Merhabalar
75lik dizel puntomu satıp bir sınıf yukselmeyi düşünüyorum. aklımda bravo var. ancak bu arac hakkında cok az bılgım var o yuzden cok fazla sorum var.

Puntonun 75lik motorunun performansı gayet güzelken bravolarda 1.6 120 beygir 300nm tork oldugunu duyunca agzım acık kaldı. dunden berı forumlarda arastırıyorum. bir honda forumunda bir civic kullanıcısı1,9 civic i cok rahat harcadıgını yazmıs. ben oyle cok hız yapan biri degılım ama bu motora hayran kaldım o yuzden ciddi ciddi almayı düsünüyorum.

ancak bravonun üretimi maalesef durdurulmus. sizce bu vakitten sonra bravo almak mantıklımı. parca fiyatları nasıldır. artık üretimi olmadıgı ıcın yedek parca bulma sıkıntısı yasarmıyım. ayrıca bu aracaların city arızası gibi kronık sorunları var mı.

iki motor secenegi varmıs. 105 beygir 290nm ve 120 beygir 300nm. aralarında ki fark cok büyük müdür. siz olsanız hangısını tercıh ederdınız.

42bin bütcem var. 47binde 2011 bravo sportstyle arac buldum. boya işlemi görmemiş.kırmızı renkli. 41500 istiyor. sizce bu paraya deger mi.

sanırım en dolu donanım sportstyle da. dynamic plus la aralarındAki farklar nelerdir.

bravo piyasası cok karısık. bütün özellikleri hemen hemen aynı olan ıkı bravonun bırı 40 iken diğeri 52bin. bunun nedeni nedir.

görüşlerinizi bekliyorum simdiden cok tesekkurler.