bende ne tutma yeri war ne gözlük kabı yaw! gözlük kabı istiyorum ben dee![]()
Sürücü tarafındaki tutma yerini iptal edip onun yerine takıldı herhalde...
Hayırlı olsun...
Fiat Grande Punto StarJet Emotion 1.4 16V 95Bg
Araç active olduğu için orada zaten birşey yoktu!
bende mercekli far yaptın sandımgozluk kabı fiat aksesuar kısmında olması lazım dynamic ve emition verisonlarında tutma yeri var o iptal edilip bu gozluk kılıfı takılabilir kanımca
Ben tutamakı gözlük yeri olarak kullanıyorum zaten. Yaylı olduğu için sorun çıkarmıyor. Şimdiye kadar gözlük hiç düşmedi.
makul ve mantıklı! güzel fikir!
bence de mercekli far olsa daha çok mutluluk verici bir haber olurdu![]()
Bu fiat'ın orj. parçasımıdır fiyatı ne kadar acaba ?? güle güle kullanın
nerde buluruz bunu, fiyatı nedir???
Çok önemli bir parça değil.
yinede kullanana hayırlı olsun.
bende de yok ya ön tarafta tutma yeri neden koymadıklarını anlamış değilim skydome la ne gibi bi alakası varsa...(!)Berkan hayırlı olsun bu arada.
Dediğim gibi bu aslında Linea Emotion'nın orjinal parçası bense onu Punto'ya taktım. Parça yetkili servislerden istetince getiriliyor. 30 YTL.
tavan döşemesi sökülüyomu bu zımbırtı takılırken ?
Fire Active 1.4 8V 77Bg.
benım anlamadım sey bunun gıbı basıt ama hos ayrıntılar getz te faln var ya.fıat nıye bunu parayla satıyo analmıs degılım.bunu kıtapcıklara bıle yazmaya gerek yok...koy gıtsın bzde vay be falan dıyelım ıste.ama nerde![]()
starjet 1.4 16v 95 hp.Bolore kırmızı. sp,kp,aj,nfs.
Tavan döşemesini sökmeye gerek yok ancak döşemeyi t bıçağıyla biraz kesiyorsunuz! Döşemenin altında yerleri hazır ama sekmanını sizin uydurmanız gerekiyor veya onu da siparişle getirtiyorsunuz.
Sağol Emre bu arada; umarım cevap açıklayıcı olmuştur.
Konu Linos tarafından (18/11/2007 Saat 10:30 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood! (Lütfen forum kurallarını okuyalım)
o gözlük kabı servıslerde lınea parcası olarak satılıyor arkadaslar actıve modellerınde tutma yerının yerıne ıstersenız takıyorlar dınamıclerdede tutma yerını sokup takmak mumkun basıt bısey
12$ + kargo bedeli ile ben italyadan biyerden buldum yakında getirtirince sizleride yönlendireceğim
gercekten cok onemlı bır onemlı bır ozellık..bızde yok ne yapıcaz sımdı...satsak mı arabayı?![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri